tag:blogger.com,1999:blog-14026337.post4804416589108218702..comments2024-03-13T17:09:00.741+01:00Comments on BLOGGBLAD: Problemet löst! Bloggbladhttp://www.blogger.com/profile/09786989430515351032noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-66845484213241994692022-07-08T20:46:36.814+02:002022-07-08T20:46:36.814+02:00K-häxan: själv har jag blivit helt beroende av den...K-häxan: själv har jag blivit helt beroende av den. Bloggbladhttps://www.blogger.com/profile/09786989430515351032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-91859919831841011632022-07-07T23:35:41.220+02:002022-07-07T23:35:41.220+02:00Fin salva! Jag har ju fått prova!Fin salva! Jag har ju fått prova!Klimakteriehäxanhttps://www.blogger.com/profile/17407004306657073172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-61824777923238466952022-07-07T20:55:19.350+02:002022-07-07T20:55:19.350+02:00Bloggblad
Tackar!Bloggblad<br />Tackar!Vonkishttps://www.blogger.com/profile/11505447781799152059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-27883787647699076742022-07-07T00:26:45.484+02:002022-07-07T00:26:45.484+02:00Vonkis: Jag får googla på receptet varje år - men ...Vonkis: Jag får googla på receptet varje år - men det är väldigt lätt att göra. Jag torkar massor med blad - fyller upp glasburken med olivolja (beroende på mängden blad) låter det stå i 6-7-8 veckor i fönstret i halvskugga. (De har olika bud på sol eller skugga, så jag tar hälften av varje.) <br />Silar bort och värmer i vattenbad med rivet bivax - proportionerna är samma i alla recept. Salvan har blivit kanonbra varje gång. Håller sig ett år eller mer i kylskåpet. <br /><br />I dag gjorde jag kådsalva. Betydligt krångligare att få tag i kådan. Fick ihop 8 gram. Det blev inte mycket... men den är väldigt dryg. Bloggbladhttps://www.blogger.com/profile/09786989430515351032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-30323097370502751792022-07-06T22:06:18.952+02:002022-07-06T22:06:18.952+02:00Hur gör du ringblomssalvan?Hur gör du ringblomssalvan?Vonkishttps://www.blogger.com/profile/11505447781799152059noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-76255832181118664112022-07-06T19:09:25.749+02:002022-07-06T19:09:25.749+02:00Karin: Väl bekomme! Jag hittade ett uppläggningsfa...Karin: Väl bekomme! Jag hittade ett uppläggningsfat i stugan - okrossbart... och såg plötsligt hur vackert det blev med en annorlunda bukett. <br /><br />Annika: Jag minns från bloggandets barndom (tror jag det var) att man kunde skriva i htlm, men nu visste jag ju inte ens att jag hade kommit åt en knapp... <br />Ringblomssalva har jag gjort i några år nu, den är helt underbar! Jag har blivit beroende - eller rättare sagt: mina fötter har blivit beroende. I dag har jag gjort kådsalva, den är också superbra, men jag fick ihop 8 gram kåda på säkert 7-8 granar... (har frågat om lov!) så det blev 1½ liten burk bara. Men doftar så gott av kådan. Bloggbladhttps://www.blogger.com/profile/09786989430515351032noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-81167638155214936592022-07-06T17:36:15.364+02:002022-07-06T17:36:15.364+02:00Så bra att Karin kunde hjälpa dig där.
Brukar sj...Så bra att Karin kunde hjälpa dig där. <br />Brukar själv byta mellan att skriva i htlm och genom "den vanliga".<br />Vad spännande med ringblomssalva!Annikahttps://www.blogger.com/profile/01167225462089870755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14026337.post-26548486662674941682022-07-05T22:01:15.806+02:002022-07-05T22:01:15.806+02:00Toppen!
Tack för ljuvlig bild!
KramToppen! <br />Tack för ljuvlig bild! <br />KramÄventyret framtidenhttps://www.blogger.com/profile/09167352420370525154noreply@blogger.com