Statcounter

fredag, mars 17, 2006

Dagen efter...

Tack så jättemycket för alla grattis jag fått. Det värmde - och kändes ovanligt eftersom jag inte brukar fira mer än när det slutar på 0.

Jag har lite svårt att smälta det där med kalven, Gagga... du hade bara behövt byta två bokstäver så hade du fått mitt värsta öknamn... passande för en ko. Inte för mig. Och så ser jag ju själv hur lik kalven är Mamselamsen. Men det är klart, en mörk musikalisk - det går an när som helst.
Här får du en hint om vilken färg den ska ha. Jag har varit och slingat mig hos frissan - tänkte ta en bra bild så du kan kolla in rätt färg, men det skiljer visst väldigt i olika ljus. Dyrt var det i alla fall.

Det tog inte många minuter på salongen i dag förrän de frågade om de skulle byta ut musiken. De stackarna hör inte längre dunkadunkat som de bjuder sina kunder på. Första gången jag klagade förstod de knappt vad jag menade. Jag är väldigt nöjd med min duktiga tjej, men jag har hotat med att byta ställe om jag måste stå ut med värsta hip-hop-disco-dunkaeländet. Jag ser det ju som en avkopplande stund - inte som en uppvärmning inför en rockkonsert. Förmodligen har det gått en kunden-har-alltid-rätt-kurs så de har en bra skiva till mig...

Det är en av fördelarna med att vara medelålders. Jag törs säga ifrån - det gjorde jag inte när jag var ung.

7 kommentarer:

Monica med yffen sa...

Fin färg på slingorna!

Häromkvällen spelade P3 en fruktansvärt skränig musik och våra kunder fick väldigt bråttom ut ur butiken. Jag är som Gunnel, slukar det mesta i musikväg, men inte den här sorten (vad den nu heter - där de inte sjunger utan gallskriker). Det blev ganska tomt i butiken i alla fall.

Anonym sa...

Bra att du säger ifrån. Jag har också blivit bättre på det. Tycker numera det är jobbigt med höga ljud, särskilt när det är jobbig. ( i mitt tycke ) musik. Nu ska jag ta och tona mitt hår. Inga slingor här, jag gör det själv och det får bli en enkel variant. Mörkbrun är färgen. Ha det bra. I morgon drar jag norrut.

Bloggblad sa...

Jag är definitivt inte allätare. Olika musik vid olika tillfällen, men inte vad som helst.

Gunnel: Jag skulle in på din sida och gratta dig - men blev inte insläppt... försöker igen. Grattis här annars!

Mmy: Det finns en hel vetenskap omkring vilken musik man handlar bäst till som ung eller medelålders... man väljer sin kundkrets med musiken!
Därför gnäller jag i affären också om jag ska gå och tänka (fusklapp är ingen sport) till dunkadunka.

Anonym sa...

..........Jag fick inte plats bland alla gratulationer i födelsedagsposten, så jag grattar här istället! Stort grattis! Låt mig bara säga av erfarenhet att du har fem trevliga år framför dig (och förhoppningsvis många fler, men det är så långt jag själv kommit!)

Bloggblad sa...

Tack ab! Jag blir så glad när de som är något äldre säger att det bara blir bättre! Jag tycker ju att det blir enklare och roligare - men ibland verkar dom som om "världen" bara var till för de unga när jag 1)ser på teve 2)köper kläder 3).... äsch, det säger jag inte.

Vi på Kantarellen sa...

Grattis. efterhand!!!! Hu, så gammal du är!

Visst såg man på de långa vackra ögonfransarna att vi är lika.

Cornelia sa...

Grattis!