Statcounter

söndag, maj 14, 2006

Blå ängel

Det var nån tant som ville se hur min mormor ser ut som en blå ängel. Här har jag hittat ett kort på henne när hon gapar! Fast hon gäspar faktiskt inte - hon gör bara texten med munnen.

I dag har jag varit och lyssnat på alla barnen och alla andra blå änglar som sjöng. Det var jättefint, men det var långtråkigt när han med den spetsiga mössan och den konstiga långa käppen pratade. Men jag satt precis lika fint och stilla som mormors Små toner, jag vill ju vara lika stor som dom är. Fast det var inte granar i kyrkan idag som på bilden. Bilden är jättegammal så dom barnen är vuxna nu. Det är alltså mormor som står och vinkar framför dom. Sen åt vi soppa - och den där farbror med ett jätteguldkors på magen pratade såååå läääänge. Men nu ska jag snart åka hem. Pappa kommer och hämtar oss. Nästa vecka ska vi göra nåt som jag inte riktigt vet vad det är. Vi ska flytta - men jag har inte riktigt förstått det där. Men jag berättar när jag vet vad det betyder.

9 kommentarer:

Tankevågor sa...

Vilken fin ängelmormor du har. Vet du det är faktiskt jättespännande att flytta....jag har gjort det flera gånger. Hej då lilla solstråle!

Anonym sa...

Och jag är antgligen på gång jag med, läs vi.
Konstigt det där att det är så länge sen...tycker din mormor ser precis ut som hon gör på bilderna som är tagna nu. Det kanske är så där som vi vuxna säger att det är bara barnen som blir gamla...vi ser lika ut hela tiden :O)

Bloggblad sa...

Om man ska tro på mormor har hon sett likadan ut jämt. Fast det har blivit mer av henne, har jag hört ryktesvägen.

Anonym sa...

Otroligt duktigt gjort av dig att sitta stilla så länge.
Ser fram emot att få veta vad "flytta" betyder.

Monica med yffen sa...

Du kanske rentav flyttar närmare mormor så att du kan vara hos henne oftare? :)

Bloggblad sa...

Nu är det mormor som talar med bestämd röst:
Det blir inte närmare, för det skulle jag nog inte orka hur gulligt och mysigt det än är....

Det blir "bara" ett lugnare område och mycket närmare till både dagis och föräldrarna arbeten.

Bloggblad sa...

En liten tant: Med stora och lilla snuttefilten kommer hon lätt in ett slags dvala och vilar så gôtt.

Det kommer med all säkerhet ett reportage från flytten - gissa vem som ska vara barnvakt under tiden...

Anonym sa...

Vilka fina änglar,härligt blåfärgade. Lycka till med flytten!

Anonym sa...

Det är roligt att fytta! Vänner och släkten hjälper mamma och pappa packa i många lådor och kassar. Dom bär ut möbler in en stor bil. Du kan packa dina saker i lådor och skriva ditt namn på låda. Det är bra. När ni kommer till nya stället. Det är många lådor och du vet inte var din är. Du kan titta efter låda med ditt namn och då hittar du lådan fort! Lådor bär du in i ditt nya rum. Fiffigt?