Statcounter

torsdag, augusti 03, 2006

Bilden som kom bort


Häromdagen var det omöjligt att lägga in bilder - så här kommer logen där jag skulle dansat hela kvällen om inte strömmen gått... kanske är det nån bloggare som varit där? Mitt inne i storskogen mellan Ludvika och Nås.

7 kommentarer:

Monica med yffen sa...

Ludvika... Då har du ju faktiskt varit alldeles här i närheten... Nästa gång måste du komma hit också.

Bloggblad sa...

Ellis: Nuförtiden är det inte så välbesökt som förr, förstod jag. När jag var där -86 och -91 var det totalt fullknökat.

MmY: Det får bli en egen resa!

Anonym sa...

Nej den missade jag under min dansturné som pågick en herrans massa år. Däremot var jag ofta, ofta....dvs jämt...nästan, på Skultuna Lagår´n.
Det var grejer det. Ibland skulle jag vilja vrida tillbaka klockan bara för några timmar och uppleva stämningen igen.

Inna sa...

Är detta logen vid Lindesnäs herrgård, där det finns en fin badplats intill? I så fall har jag varit där många gånger som barn & tonåring på spelmansstämma och dansat mycket på logen :-)

Elisabet. sa...

Men jag är ju ingen Ginger Rogers, ja, jag trodde att jag var det, tills en man som jag dansade med frågade om det gjorde nåt om han fick föra?

Det var inte långt ifrån att jag svimmade.

Och jag som tyckte att han dansade som en Gud ..-)

Bloggblad sa...

Gunnel: Jag gillar inte dansbandsmusik - men jag bara älskar att dansa till sånt, på loge t.ex. Och SOM jag hade sett fram emot den här danskvällen... synd att de inte hade akustiska instrument med sig. Innan vi gick hem hade något hämtat en liten transistorradio, så vi fick en sista dans till lite ynkliga toner.

innasego: Jodå, det finns en campingplats med bad precis intill. Så det är samma ställe. Kul att du varit där!

Elisbet: Stackare! Sånt kan man ju bli knäckt av.
Jag brukar få beröm för att jag hänger med bra, utom en gång när karln dansade så illa att jag snubblade på honom i ett kör, jag sa att det inte är lätt att hänga med i "olika stilar" och han tyckte att jag behövde lite mer övning... jag höll tyst om vem som behövde vad... och snubblade vidare...

Anonym sa...

Där var det gammeldans varje söndag mellan 7 och 11. Ibland var det nonstopp från kl 12 på dagen. Dom spelade gammalt varannan och modernt varannan.
Sen tycker jag om att dansa foxtrott och bugg också så visst har jag dansat till dansbandsmusik. Jag ogillar inte den musiken men det finns det som är bättre...