Statcounter

lördag, september 23, 2006

Från Lotten...

...kom denna kommentar som jag bara måste lyfta fram. Så ska dom tas, förlagen!
Tack Lotten och Helena!

Off topic:
Jag och Översättarhelena har hållit din bok i handen och si, det fanns text på ryggen. Sedan vrålade vi "MEN VAR ÄR FÖRFATTAREN?" i bokmässemontern, men förlaget hänvisade till en annan författare. "DUGER INTE"! vrålade vi, knyckte på nacken och gick.

Nu är det ganska många som varit där och tittat och frågat efter mig... undrar om dom fattat piken? Och så kan jag andas ut, mitt SOS-mail om att det fattades text på omslagskorret hann fram...

18 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det är fler som efterlyser dig. Trodde att ni fick vara med om ni bara ville...men så är det tydligen inte. Så lite man vet.

Linda sa...

De har väl sår i öronen vid det här laget, men det ska de ha!! Otroligt att boken går att köpa innan du ens sett den "live" själv.

Översättarhelena sa...

De har fattat piken, var så säker. De såg faktiskt lite lätt skamsna ut i dag. Jag tror faktiskt att det går att få hyfs på ouppfostrade förläggare om man bara är många som hjälps åt.

Vonkis sa...

Ha ha. Det är så härligt med såna där människor. Ropen skalla, Bloggblad till alla (mässbesökare)!

Monica med yffen sa...

Du kanske får ett telefonsamtal och de ber dig komma ner, fortast möjligt?

Bloggblad sa...

Gunnel: Jo, jag hade självklart fått åka ner, det får vem som helst, men ett förlag med självaktning bjuder åtminstone på inträdesbiljett och föreläsningsbiljetter. Helst även resa och hotell, men dit kommer man nog inte på en barnbok... nånsin.

Lindalotta: Rätt åt dom! De har inte ens frågat om jag tänkt åka dit. Vilket jag kanske gjort om jag säkert trott på att boken var klar och om jag blivit bjuden.

Helena: Jag kommer förstås inte att låtsas om att jag vet nåt om den här kuppen? De kan gott få tro att jag är så himla välkänd och efterlängtad av "svenska folket" (ett uttryck som jag hatar och enbart använder ironiskt!)

Vonkis: Jag hör hur det blåser när du ropar!

MMY: *fnys* (Du vet ju hur nonchalansen varit hittills!)

hovberg sa...

Författaren borde naturligtvis varit inbjuden till Göteborg. Och du ska väl se boken först. Dom borde skämmas! Vilket förlag? Bojkott?

En annan sak:
Såg en intressant finsk manskör på Uutiset i går. Semmarit heter dom och sjunger i Uppsala just nu. Här är länken till deras hemsida
http://www.semmarit.fi/www/english/

Västerås Harmony Show Chorus
http://www.vasterasharmony.com/news.php

Tankevågor sa...

Vad heter ditt förlag?

Bloggblad sa...

Hovberg: manskör gillar jag. Jag håller på att ladda ner deras video. WOW - det var inte precis traditionellt...
Här törs jag kanske skriva förlagets namn... vill inte att de googlar och blir sura - de finns på w*w*w.i*s*a*b*e*r*g*.nu och så tar man bort stjärnorna... de är nog lite småsura ändå eftersom jag kom och viftade med en jurist som slog ner totalt på deras kontrakt.

Londongirl: se raden ovan.

Anonym sa...

Bra att alla frågar efter författaren! Om jag hade vatt på platsen skulle jag bett om att få singering av författaren...

Anonym sa...

Hej svärmor. Kul att se din blogg för första gången. Lycka till

JULIEK sa...

Ha ha ha så underbart : )

PGW sa...

Och så säger de att bloggar inte har betydelse! Hade vi varit fler bloggare på mässan hade vi alla stått vid montern och muttrat för att författaren saknades!! :-)

Klimakteriehäxan sa...

Jag tänkte kolla in din bok men hittade aldrig förlagets monter. Den missades kanske av många, fast det är förstås en klen tröst.

Elisabet. sa...

Ja, du madame Bloggblad .., vi skulle ha gjort som Magnus Härenstam i Fem myror .., när han trodde att han inte skulle bli uppvaktad på sin namnsdag .., då gick han med PLAKAT där det stod MAGNUS .,. men vi hade såklart skrivit .."Var är Bloggblad!! Hit med Bloggblad!! Bloggblad - NU !"

Det får väl bli bättring till nästa år.

Bloggblad sa...

Julie: Undrar just om förlaget tänker så också...

PGW: Visst - vi är många och vi är starka!

K-häxan: Fast i år hade de en riktigt stor monter på bästa A-plats. Första gången när jag stötte på dem -01, hade de bara ett litet bord i utkanten, ungefär där "De refuserades förlag" håller till... :)

elisbet: Haha - nästa år får jag väl ha en rejäl t-shirt: JAG ÄR HÄR NU!!!!

Vonkis sa...

Har du hört något från förlaget efter anstormningen på mässan?

Mette sa...

Hahahha! Bra gjort av dem!