Statcounter

måndag, oktober 16, 2006

Glömde...

I fredags kom artikeln om nya barnboken och dess författare. Här finns en länk. (Och stort tack för alla rara mail med lyckönskningar från er som redan läst den.)

Nu är hucklet, sjalen och den gamla bibeln är framlagda inför morgondagens kvällsunderhållning med Britta-Cajsa. Själv är jag laddad, påläst och påpianospelad.. Uppsjungen är jag också, men det är färskvara, så det får jag göra om under morgondagen. Vad jag ska med bibeln till? Hm... dels var hon strängt religiös, dels kan man gömma en del minnesstöd mellan bladen...

Det pirrar och känns spännande, men jag gillar den sortens spänning. Däremot kan jag avstå från att klättra utmed bergsväggar och hoppa bungyjump.

Uppdatering:
Tack så jättemycket för alla lyckosparkar!
Nu är jag hemma och det gick bra. Publiken verkade nöjd och jag kände mig nöjd också. Akustiken var perfekt - och damer i publiken som nickar och ler - det är det bästa som finns i publikväg... (jag har varit med om att herrar gjort det, men det är undantag!)

Men fasen så svårt det är när man blir torr i munnen. Inte bryr jag mig om om den jag tittar på tar en klunk vatten - men att ta en drickpaus när alla tittar... och inte kan man precis ta fram lypsylen mitt under showen heller... ska kleta på ett tjockt lager nästa gång... :)

Då är det bara att ladda inför nästa vecka då... :) men då ska inte jag vara i centrum. Är bara ansvarig :)

20 kommentarer:

Linda sa...

Massor av lycka-till-kramar inför morgondagen! Hoppas du får riktigt roligt! Kram

Humlan sa...

Jag tror att vi har samma smak för spänning, du och jag. Lycka till i morgon!

Anonym sa...

Jag känner henne!!!!!
Massor med lycko-sparkar.
Kram

Ilva sa...

Vad kul att den ar recencerad, det ar inte alla forunnat!

Strumpstickan sa...

Du är fantastisk!

Vonkis sa...

Lycka till i kväll. Jag är verkligen impad över hur mycket du håller på med. Mina bollar hade ramlat ner för länge sedan.

qi sa...

Jag önskar dig också lycka till ikväll!

Bloggblad sa...

Tack ska ni ha! Det känns gôtt att ha er i ryggen. Men var glada för att ni inte hör mig just nu. Jag sitter med hörlurarna till min minidisc instoppade och sjunger med i en uppsjungsövning från en sånglektion. Det låter nog som om jag vore asberusad och lekte operasångare - fast jag vet ju inte hur jag skulle låta då :)

Ilva: Reportern hade läst boken, det var ett stort plus och det märks, tycker jag. Men riktig recension kommer senare, den ska ungdomsredaktionen få göra, sa hon. Hoppas att inte blir hästtjej med smak för action som läser den då...

Monica med yffen sa...

Stort lycka till från mig också!

Lyckliga Grodan sa...

halz- und beinbroche..
och allt det där...
härligt att den är utgiven nu..
och recenserad och allt..

Anonym sa...

Att åka bergodalbana är rätt kul tycker jag.
Lycka nu till ikväll med det du ska göra.

Anonym sa...

Lycka till!

Bloggblad sa...

Tack snälla MMY, Grodan, Gunnel och Marskatten. Det var nog tack vare er... :)

Elisabet. sa...

För kanske 16 år sedan skulle jag vara konferencier på ett litteraturcafé hemma i Malå. Gud, så nervös jag var .. även om publiken ju bara bestod av bekanta damer i övre medelåldern nästan.
Jag stod hemma i köket och övade välkomstfraser med ett hopprepshandtag som mikrofon.
Döm om sonens häpna min när han kom in i köket och såg mamma stå där och prata med hopprepet .. haha ..!
På kvällen inledde jag alltsammans med att inför publiken berätta om min nervositet och det där med övandet i köket.
Tänk, allt skrattet förlöste helt min oro ..-)

Bloggblad sa...

Elisabet: Oj, vad bra jag tror att du passar till "komframochsäj". Kul grej - klart att sånt tar bort nerverna. Jag är inte rädd egentligen - mer än för att få hosta - jag har ju rätt mycket rethosta. Och DET är pinsamt. Men konstigt nog brukar jag inte få det när jag är helskärpt.

Mette sa...

Åh vad bra att det gick bra!

Jag var på en teater/konsert i måndags. Där var det mycket drickande! Men jag förstår... jag skulle nog inte pricka rätt med flaskan om jag skulle dricka inför så många! hehehhe.

Anonym sa...

Förstår att det gick bra. Men visst känns det härligt när man gjort något som man gruvat sig lite för innan, att det gick vägen och man klarade det? Ibland behöver man "hoppa ut i luften", göra något som kanske pirrar i magen och ger en muntorrhet. Man växer av det.

Bloggblad sa...

Mette: Det blir väldigt påtagligt att alla glor på en just om man ska dricka eller börjar hosta. Att de glor medan jag pratar/sjunger känns helt okej, men inte annars.

eva: Jovisst. Jag ska "hoppa" två gånger till - sen kommer jag tillbaka till bloggarlivet.

Tankevågor sa...

Nej nu saknar jag dig här! Hur har du det? På min skola har vi haft besök från Skolverket. De stannade i fyra dagar. Intervjuade elever, lärare, föräldrar och skolledning.
Vad gör du?

Bloggblad sa...

Londongirl: Jag lever - och kommer strax igen. Har haft ett par riktigt hektiska veckor, men i dag, första riktigt lediga dagen på länge (alltså utan att ladda till nåt förestående eldprov) var jag TRÖTT!
Ska jobba i morgon, sen är jag ledig i hela 9 dagar.