Statcounter

måndag, januari 29, 2007

Tålamod

Mitt tålamod med betabläblogger börjar nå gränsen. Nyss skulle jag svara på en kommentar i förra inlägget - men kom inte in med mitt vanliga username och password. Försökte om och om igen - nix. Försökte skriva som anonymus - nix. Försökte med bloggeracount - nix.

Men precis innan jag kastade min toffel på tangentbordet... så gick det.

Förut räckte det att jag loggade in mig när jag öppnade datorn, nu måste jag logga in för ungefär var tredje kommentar jag skriver. Och jag haaaaaaar så långt namn. Det kommer inte att dröja länge innan jag tröttnar på alltihop.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Nej...ge inte upp....

Cornelia sa...

jag har inte bytt än... finns det nån deadline när man måste byta?

Anonym sa...

Det var konstigt. Jag loggar bara in en gång

Humlan sa...

Snälla, Ge inte upp!
Jag loggar bara in en gång om dagen (om jag inte har varit inne på Gmail och loggat ut därifrån, då blir jag utloggad från blogger också...), däremot har jag samma teckenproblem med åäö som du har. Men jag har inte orkat rota i det heller...

Anonym sa...

Ge inte upp... Fy på den som gör det:-) Jag har ett knep! Vet du hur? När du ändå är inne i din nya blogger. Det heter inte Betablogger. Det står ett överkryssat på "Beta".. Gå in på Edit pots.. du vet..Gör en bokmärke på den och ha den i verktygsfältet. När jag inte loggat in så klickar jag in på Edit Pots så komemr jag in vips! Man slipper ju "logga in"

Saga sa...

NEEEJ! Inte ge upp. Hav förtröstan...

Anonym sa...

Nej..inte skall du tröttna. Köp ett par nya tofflor istället :)

Bloggblad sa...

ÅÅååå tack - nu kom det såna där gulliga och rara pushar i ryggen...

Tack snälla ni! Men nu vet ni när det trasslar - då är jag anonym. Och jag kommer nog inte att hålla mig tyst...

Anonym sa...

Hot om "toffelvåld" verkar vara lösningen! Vi bloggare samlar helt sonika in kollekt till inköp av storpack tofflor till dig... Sen är det klappat och klart! ;-)

Lilla B sa...

Blyger har ju receptet! Om Elisabet kan fotografera vänsterhänder kan du väl slå vänstertoffel i tangentbordet. Alla som kommenterar bidrar med var sin!!
Allt löser sig....

♥ Pia... sa...

haha härliga ni är allihop. Nä du får inte ge upp hörredu.. krånglar lite var stans tror jag.och så undrar jag på det som anne-maj sa ,bokmärke??? fattar inget men så är det ibland..

Anonym sa...

Nej, du får inte sluta!!! Kan du inte byta bloggföretag??

Hannele på Hisingen sa...

Har du kryssat för "Kom ihåg mej", så ska det inte vara så. Rensar du dina cookies jämt, eller?

Anonym sa...

Don´t give up!

Skam den som ger sig -- du kommer att segra, helt klart. Men visst, irritationen kan förta hela nöjet.

Monica sa...

Jag behöver också bara logga in en gång. Däremot är det problem att kommentera. Jag försökte hela kvällen igår. Nu gick det bättre.

Bloggblad sa...

Jag har märkt i många sammanhang att min dator slutat komma ihåg... alltså att jag måste fylla i allt från början. Kanske någon av herrarna i familjen som fixat med nåt?

Sluta blogga tänker jag inte göra än på ett tag - men när det tar så lång tid för minsta kommentar, så blir de nog glesare.

Anonym sa...

Jag loggar in en gång och sedan är det bara att blogga och kommentera hej vilt! Men så tråkigt att det krånglar så för dig! Går det inte att byta tillbaka då?

Annika sa...

Jag loggar aldrig ut. Så fort jag kommer in på min blogg, eller andras blogger bloggar är jag inloggad. Precis, jag tror också du behöver kryssa i "Remember me?" när du loggar in. Sen bör det inte vara problem. DÄREMOT har jag aldrig lyckats logga in på min blogger från ngn annans kommentarsruta. Då brukar jag bara kryssa i "Other" och sen fylla i. Men oftast står jag som inloggad även hos andra som har blogger. ALLTID trist när det strular, och idag tycker jag blogger är SEEEG. Yet again.

Tankevågor sa...

Neeej! Ge inte upp! Inte du! Vill inte vara utan dig här i bloggvärlden. Du får väl vara anonym då....du kan ju skriva att det är du ändå. Vad ska du göra i helgen? Stockholm? Maila gärna! Jag hämtar valpen i Falköping på lördagen. Men vad gör ni/du på söndagen?

Bloggblad sa...

Marskatten + Annika: Jag kryssar i rutor men datorn måste ha teflonminne - för den släpper allt sånt direkt. Förr behövde jag bara skriva första bokstaven på google - eniro m.fl. så kom datorn ihåg och föreslog... Inte nu längre. Ungefär var femte minut loggar den ut av sig själv.

Byta tillbak? Det tror jag inte.

Londongirl: Mail kommer!

Anonym sa...

knepigt,
jag är glad över de ställen där jag blir "ihågkommen" och man slipper fylla i. "Other" fungerar också alltid för mig. Anonymous använder jag nästan aldrig?

Anonym sa...

Nu! strulade det! vad konstigt? det har det aldrig gjort förut för mig?

Anonym sa...

och så ser jag att kommentaren kom dit i alla fall. ok.

Bloggblad sa...

Josephine: Hos vissa kommer alla mina uppgifter upp om jag klickar på "kom ihåg mig" - hos dem som inte har den rutan... måste jag skriva i allt. Trots att jag är snabbskrivare, blir jag jätteirriterad.
Sedan jag kom hem för knappt två timmar sen, har jag loggat in flera gånger utan att någon rört min dator däremellan.

Annika sa...

Nu har vi läst ut din bok, Bloggblad! Jättefin!!! Recension finns på min blogg!!!

Anonym sa...

Det låter inte bra att beöva hota med toffelkastning...
Jag blir också sur när det strular,webblogg har haft mycket "hyss" för sig men "peppar peppar" nu har det fungerat BRA den senaste månaden..