Statcounter

måndag, januari 08, 2007

TP

Skitsur är jag nu. En hel veckas match... där jag låg först länge med alla sex pluppar på plats... och så blev jag omkörd på upploppet... Hm... undrar varför det varit så tyst i vardagsrummet sista kvällarna... någon som suttit och tjuvläst frågor+svar? Nu dröjer det minst till nästa jul innan är med nästa gång. (Då har jag hela sommaren på mig att läsa på frågorna! hehe!)

17 kommentarer:

Mette sa...

Hahahah, det säger min mor alltid när jag vinner - "Har du övat in frågorna??".

Anonym sa...

Hihihihi.. Du kan tävla mot mig, jag förlorar ALLTID!

Linda sa...

Varför inte skriva egna??
*fniss*

Anonym sa...

Satsa på puzzle i stället! Observera den distingerade brittiska stavningen. När man lägger pussel går det minsann inte att fuska och läsa på och fiffla.

Bloggblad sa...

Mette: Och när jag kan - påstår de att det är "rena rötan"...

Anne-Maj: Fast då är det ju inte heller nån sport...

Lindalotta: Bra idé! Det skulle vara kul att pröva. (Jag stickar ju mina egna schalar och skriver mina egna böcker, så varför inte?)

Ökenråttan: Skönt att se dig igen. Jag har undrat. Så stavades det alltid när jag var barn, och då tyckte jag det var väldigt märkligt.
Kan man inte ha med sig en liten fil? Eller hävda att sågningen är misslyckad?
Jag älskar korsord - men där hittar de på ord som ingen (läs=jag) har hört... eller kan hitta i något uppslagsverk.

Anonym sa...

Alfapet är roligt.. i alla fall så länge de andra inte börjar slå i ordlistan när jag lägger helt renodlade svenska ord..

Bloggblad sa...

excessa: Det där känner jag igen - ord kan jag bättre än sport-historia-rockmusikfrågor, men ändå tvivlar familjen när jag lägger alfapet.
Fast det är några år sen... undrar var det spelet finns...

Tankevågor sa...

Men vad upprörarande, "någon" fuskar alltså? ;-)

Nu blev jag sugen på Alfapet.

Mette sa...

Heheheh mamma och jag spelar alfapet ibland. Men hon hittar på ord... en gång hittade hon på ordet "Rövsmek" och när jag protesterade ljudligt sade hon att jag var pryd! Grrr.

Anonym sa...

Ha ha ja du borde gjøra det. Lær deg svaren og så slår du alla nesten gang : )

Bloggblad sa...

Londongirl: Mnjae... mitt förnuft inser nog att det faktiskt kan vara så att "den lille" kan mer än morsan...

Mette: Ja - du är pryd. Fast det är nog de flesta "barn" när morsorna går på i ullstrumporna...

Julie: Ja, om jag inte har nån bok att skriva i sommar, kan jag ju klämma in en massa onödigt vetande.

Anonym sa...

TP...Bara att tjuvläsa frågorna och svaren. Sen gäller det att komma ihåg vad man just läst, och trott sig lärt, lättare sagt än gjort.
Jag och Karolina läser din bok "Killar, bollar och kör" just nu! Vi gillar den jättemycket. Full recension följer inom kort på min blogg...

Bloggblad sa...

Annika: Så glad jag blev över det där sista... för att del II ska få komma ut, behöver jag mycket reklam för del I.

Saga sa...

När jag var i tonåren spelade jag o mina vänner ofta ett spel som heter Geni. Där fanns en kategori som hette "Vår värld" och jag o min bästa kompis pluggade alla svar till de frågorna ;) Fusk på hög nivå!!(men vi är väldigt allmänbildade inom det området idag ;))

Mette sa...

Hm ... jag vill inte vara pryd!!! Buääähhhh.

Cissi sa...

Har problem med TP, för jag hoppar alltid mellan råsa och bruna frågor, och klarar aldrig de andra! Min enda chans är när man spelar i lag, och man får ngt historiefreak i sitt:)

Anonym sa...

ha ha! vad är de med just TP som gör en så förnärmad när man förlorar? Just detta att kunna mycket och ändå inte allt, eller att veta något "egentligen" men inte kunna komma ihåg det? för att inte tala om de där ämnesgrupperna som t.ex. underhållning som man är helt BottendåliG på! och aldrig lyckas ta en plutt trots tretton vändor till pluttrutan?.... man måste ha nerver för TP! *grin*