Statcounter

fredag, mars 02, 2007

Fredagskväll i timmerkojan

I glädjeyra över de stundande veckoslutsdagarna tänker jag intaga ryggläge och betänka min benägenhet att ideligen falla för frestelsen att med frenesi ägna mig åt mitt tangentberoende och mina bloggarvänner i cyberspace.

Alltmedan jag inmundigar några stycksaker av sötsakstyp och hänger mig åt konstmusikskompositioner kommer jag förmodligen att inträda i ett meditativt halvsovande tillstånd.

Försakelse är det som gäller vad gäller bloggarkontakterna denna fredagseftermiddag. Min suffisans när det gäller supplera mina lingvisktiska förfarenheter approximerar undertecknad till en njutningsfylld halvtimme strax före sänggåendet då förhoppningsvis bloggarkontakterna är anträffbara.

Och härmed hoppas jag att jag höjt mitt läsbarhetsindextal till en något vuxnare nivå… (Jaaaa! Jag kom upp i 64! Fast jag är inte så säker på att jag känner mig mindre barnslig för det.... )

16 kommentarer:

Monica sa...

Jag föredrar Lix 29. :)

Humlan sa...

...men roligt hade du!

Anonym sa...

Oj jag orkade läsa allt du har skrivit. När det blir sån där "jobbig" svenska då brukar jag krokna tidigt.

Jag har lite svårt för "fina" ord.

Anonym sa...

Vete katten! Jag läste texten och tänkte på att det måste vara hög LIX! Jo du hade inte låtit bli att testa den:-) Jag bloggar tidigt idag, för att titta på Kurtan och äta chips.

Bloggblad sa...

Allihop: Gud, vilken tur att ni förstod att jag bara lattjade!

Även om jag kan en massa ord brukar jag avhålla mig från att briljera med dem när jag skriver. Möjligen om jag ska författa en skrivelse där det är lite bra om man inte riktigt fattar... mina önskemål brukar gå fram bättre då... :)

mossfolk sa...

Jsg började undra om du slagit i huvudet innan jag begrep vart du ville komma... Föredrar nog en blogg på barnboksnivån :)
/Karin (som har flyttat för att eleverna inte ska kunna googla).

Bloggblad sa...

mossfolk: Det var ju tur att du fattade till slut...:) Jag förstår dig när det gäller elevgoogling - jag har upptäckt att många elever sysslar med att googla på sina lärare... Fast den killen som har letat efter bilder på mig och sparat ner - han är bara för gullig...

Evas blogg sa...

Men hoppsan vad frun har ändrat sina vokabulär!! Jag kan inte skruýta med att ha hållt mig borta från bloggen, har nämligen skapat en ny idag. Vilken tid det har tagit. Välkommen in när du är på G igen!!

Evas blogg sa...

oxh min nya dress är: www.bakomberget.blogspot.com
Välkommen!!

Bloggblad sa...

Eva: Jag kommer när jag dansat färdigt i Let's dance!

Elisabet. sa...

Hahahaha .. jag började gapskratta halvvägs och tänkte att nu jäsiken tänker hon höja lix-talet ..-)

Bloggblad sa...

Jodå - och som du ser lyckades jag dubbla det, och mer därtill! Jag kanske blir en riktigt djup byråkrat med tiden?

Linda sa...

I stil med revisorernas berättelse för det gångna året - fullständigt obegripligt...

Eller inte ;)

Strumpstickan sa...

Oj, 64! Och jag tyckte det bara vbar liiite onödigt krångliga ord men förstog alltihopa, så vuxen man är nu då...*skrattar*

Anonym sa...

Att högt LIX gav vuxenhetspoäng är en vanföreställning som frodas i förvaltningsvärlden! Tro mig!

Oftast tycker jag att de som skriver så på riktigt s.a.s. har starka drag av banslighet men då inte de positiva lekfulla, häpna-över-vardagens-mirakler- dragen. Nej, de lever kvar i de missunsamma, småskurna, egofixerade faserna som barn går igenom på vägen mot mognad, empati.

Jag tror att lågt LIX tyder på just mognad, insikt, god språkbehandling och annat trevligt. Så måste det vara eftersom jag själv oftast ligger på "mellanstadie-LIX". :-)

Hannele på Hisingen sa...

Ryggläge... Ha det så mysigt