Statcounter

torsdag, maj 03, 2007

Det där med siffror...

är svårt ibland...

Jag brukar inte ha så noggrann koll på besökarantalet här, men jag kikar minst en gång i veckan. Och ungefär lika ofta tittar jag efter hur jojoåkandet på nyligens 50-lista går. Då har jag sett att den senaste månaden har besökarna ökat i snabbare takt än jag glider neråt på topplistan... och i går var det "all time high" i besöksstatisken...Kul! Det är naturligtvis roligare med såna som läser här är att kanske ligga tyst och obesökt i en favvolista. Som dessutom går att manipulera har jag upptäckt. Det är fritt fram att göra egna nya favvolistor... Jag har haft # 17,12,22,16... och nu är jag nere på 26. Fritt fall... men sen jag upptäckte att man kan styra det själv bryr jag mig inte alls om den statistiken.

Men - jag blir så nyfiken på vilka som läser här och varför det skett en så markant ökning. Jag vet om en handfull tysta läsare som skriver mail i st för att kommentera, och sen "känner" jag ju det 20-tal som ofta kommenterar, men det vore så himla kul med bara ett litet "hej" från alla de över hundra tysta anonyma som smyger omkring här dagligen. Hamnat här av misstag?

Nu måste jag duscha och samla ihop mig inför dagens UPPDRAG. Pirrar det lite? Njaeoo.... liiiiiite. (tänkt att fungera som klipphängare... :)

16 kommentarer:

Lilith sa...

Jaha, hej hej:) Jag är en av de anonyma som läst din blogg i en halv evighet :)

Anonym sa...

Jag är inne som oftast, men det vet du väl redan.

(Oftast var en underdrift - jag kollar din blogg varje dag).

Och det är en merit att jag svarar nu när du har WV!!

Strumpstickan sa...

Jag har ingen aning om hur man kollar det?

Men jag gillar att kolla in din fina blogg!

Hannele på Hisingen sa...

Hej!

Bloggblad sa...

mslili: Tack för att du gav dig tillkänna!

Kulsprutan: Dig räknar jag till "kändisarna"!

Strumpstickan: Tack ska du ha - om man har en räknare, jag har statcounter, fast dold, så kan man se statistik dag för dag. Och om man orkar och har tid, kan man kolla om folk googlat och hittat dit, eller om de kommer från någon annans favoritlista - samt från vilken stad (ibland) och från vilket land. Men så mycket tid har jag vääääääldigt sällan!

Hannele: Hej du - dig räknar jag också till "kändisarna".

I dag har kollat i statistiken, och väldigt många har googlat på allt möjligt, sopraner, smörgåstårta och bokrecensioner... så de har väl hamnat här mest av en slump. Och kanske aldrig mer återvänder...

Anonym sa...

Jag var här och jag tittar ju in ibland och kommenterar ibland, fast inte så ofta. Du var inne hos mig vid något tillfälle och då måste jag ju kolla här och så blev jag fast, gillar att läsa Din blogg.

Bloggblad sa...

Inga: Jag försöker och försöker få in en kommentar hos dig, men det verkar SVÅRT!
Och inte hittar jag nån länklista som du hänvisade till ang. den roliga historien.

Anonym sa...

Hej från bettankax som tittar in lite då och då!

Linda sa...

Hej från mig med :)
Hon ovanför är en nära släkting till mig :)

Bloggblad sa...

Bettankax: jag har sett ditt namn lite här och där! kul att du anmälde dig här - då fick jag några namn i alla fall.

Lindalotta: Det kanske är hos dig jag sett namnet? Skönt att du är tillbaka på banan igen.

Evas blogg sa...

Hej! Jag tycker antalet besökare har gått ner hos mig. Skyller på våren!

Bloggblad sa...

eva: När jag tog ett längre uppehåll före jul, sjönk det markant, men nu är det mycket högre än vanligt. Kanhända är det för att du ofta glömmer att pinga? Dina trogna tror inte att du uppdaterat?

Anonym sa...

Jag hör nog inte till de allra anonymaste här men måste erkänna att jag läser oftare än jag kommenterar, så det är väl bäst att man lämnar ett avtryck idag :)

Ja, det är klurigt med statistik, onekligen blir man nyfiken på vilka som tillhör ens läsekrets och vad alla tycker...
Jag gillar både dej och sidan!

Kram från ett norrland där björkarna börjar slå ut - äntligen!

Bloggblad sa...

kristin: Jag tänker ju rätt ofta på dig när jag hasar runt i fina sockorna!
Och jag vet, jag läser också ibland utan att svara, för jag loggas ideligen ut och måste skriva i så mycket + sjösjuka bokstäverna, och då tar det tid.

Jag blir så glad att du trivs med min blogg - jag är sällan så djup som du är i din, men det beror mest på att jag inte är så anonym längre.

Här blommar fruktträden, det är hur fint som helst.

Evas blogg sa...

Jag vet inte om jag har så många trogna som märker när jag pingar. Jo en har jag: Du! Hopplöst dålig på pingandet är jag!

Anonym sa...

Att jag är inne här nu och då vet du ju...