Statcounter

söndag, juni 10, 2007

Läskigt...

Nån gång ibland när jag har strötid över - som just nu - fördriver jag tiden med att slötitta på vilka sökord folk sökt på och kommit till min blogg.

I dag hittade jag "bondage" och det vet jag med bestämdhet att jag inte skriver om - det ingår liksom inte i min repertoar.

Så här står det under länken som en presentation till min blogg bland alla som tydligen bloggar om fenomenet:

Cool blog, interesting information... Keep it UP Big dicks in little ... cancer org lung mesothelioma2719 Diet program supplement ultimate Bondage sex slave ...

Jag kunde hålla mig för skratt - men sen när jag klickade för att se vad den coola informationen ger den som klickar på länken... då kunde jag inte hålla mig... De kommer till receptet och bilden på gröten jag gör av helt bovete...

Men vad vet jag? Det kanske finns dom som tänder på gröt?

25 kommentarer:

PGW sa...

Hahahhaha jag dör .... *ROFL*

Bloggblad sa...

PGW: Ja, det är humor på min nivå... fast - jag tycker nästan det är lite läskigt att någon annan använder sig av mitt bloggnamn på det viset. Räcker det med det? Finns det mer? Vad?

Vonkis sa...

Ha ha ha, blir gröten så seg att man kan bonda med den? He he he

Humlan sa...

Hmm,,, söker man på sådant, så kanske man behöver lite nyttig gröt istället...
Men visst är det konstigt med sökningar och hur man kommer till olika ställen. Men jag vet också att jag har kommit till "oönskade sidor" när jag sökt och klickat på sökresultat, så kanske finns det något litet program som sitter och byter resultat?

Lena sa...

:) det finns folk till allt, så varför inte gröt?

Anonym sa...

Visst är det lite läskigt...men samtidigt blir jag full i skratt.

Anonym sa...

Nu har du ju bondage med på repetoaren :)

Morgondimma sa...

Läskigt att tänka sig att det förmodligen gör det...

Bloggblad sa...

Undrar just om det är spammarna som gör listor? För att locka nån till nån annan än sig själv?
Fattar nada...

Ingela sa...

Gröt, tja varför inte, mera rimligt än en massa sjuka saker som folk uppenbarligen tänder på. Och tänk så oskadligt. Inte ens om en bytta gröt meddelade att den inet ville medverka i aktiviteten och detta inte respekterades vore ju ingen skada skedd...

Bloggblad sa...

Ingela: Ja, det där med gröt i sexlekarna - är det nåt nytt jag introducerat, tro?

Klimakteriehäxan sa...

Det är ganska lätt att hamna snett på Internet...

Anonym sa...

Efter K-häxans kommentar och - framför allt - denna din egna blogg, tvekar jag mer än vanligt på att börja blogga. Och då är ni båda ändå proffs!

Anonym sa...

Det finns dom som tänder på - och har kul med - en burk Heinz baked beans och har smeknamn därefter ("Heinz"). Citerat från engelsk internatskole-elev.

Fast hoppfullt är flertalet av oss mindre komplicerade.........

Anonym sa...

"Gröt" kanske betyder "bondage" på något okänt språk. Räds inte det okända, säger jag. :P

Anonym sa...

Men tobias - hur många språk har ett "ö" i sitt alfabet (svenska, ungerska, turkiska )? Inte ens google hjälper mig där, tyvärr.
Har du kollat? Vill gärna veta.

Anonym sa...

När jag scrollade ner Bloggblads blogg ser jag att vv härovan glömt tyskan med sitt "ö". Verboten! Ett betydligt mer använt språk - tror jag - än alla tre nämnda i vv s kommentar.

Bloggblad sa...

Och jag ser att jag inte svarat på alla kommentarer. Jag läser dem ju i mailen - men när det kommer in många till flera olika inlägg, kan nåt bli bortglömt. Slarvigt.

Välkomna alltså - både LENAS SYSTER och VÅGHALSIGA VERA - vem ni än är.

Jag har ingen koll på vilka språk som har samma/olika bokstäver. Bara ett allmänt hum om hur ganska många olika språk låter samt om den accent som blir när man byter till svenska.

Anonym sa...

Jag hörde f f g isländska talas vid ett av borden intill på ett fik i Spanien för flera år sedan och blev så intrigerad att jag till slut gick fram och frågade vilket språk det var. Det lät SÅ likt svenska men jag förstod inte ett enda ord, trots intonationen som kändes hemvan. Det är kul med språk tycker jag.

Bloggblad sa...

Jag har haft isländska elever, så det känner jag igen. Vissa språk som är väldigt lika, är svåra. Dialekter av arabiska klarar jag inte - men jag älskar att gissa - och även som sagt på accenter.

Jag har genom åren lyssnat på många diskussioner som eleverna har med varandra på hemspråket - och de blir helt häpna när jag vet vad de pratar om. De tänker inte på att de ibland blandar in svenska - latinska - eller engelska ord här och där. Jag låter dem tro att jag KAN...:)

Anonym sa...

Hoppas du inte blir blase (fattas accent på "e"-et tyvärr) av språk. som du skrev att du ibland blir av musik och körsång!
Eller missuppfattade jag det? :o)

Och har vi - svenskar - ord gemensamt med isländskan? Åtminstone borde danskan ha ömsesidig vokabulär med till Danmark från Island inflyttade Milla (in the snow) som jag läste om för några år sen.

Arabiska dialekter kan jag O% om. Det kan bero på att jag är en 16/del judisk och inte vill kommunicera?!? HOW MUCH är ett uttryck som kommer naturligt till mig :o)

Buddha, så duktig du verkar vara - och vilka erfarenheter du har haft förmånen att få uppleva!

Producera mera, och inspirera, Bloggblad!
Trefaldigt rim - men låt oss skidevita eller Tjistanes inte bry oss oss metriken nu när vi "jobbar" mer mer globala lingvistiska/språkvetenskapliga ämnen.
Ha det, som dom från Värmland säger!

Bloggblad sa...

Oj - har du koll ner til 16-delar... Jag vet "bara" att jag har svenska rötter ända tillbaka till början av 1600-talet. På båda sidor.

Jag kan inte tillräckligt mycket om språken för att vara säker på hur mycket likheter det finns, men det borde vara mycket som finns kvar från vikingatiden.

Nej, jag är inte blasé på musik och körsång, blir bara trött på att ständigt ha nya grejer på gång, alltid vara uppdaterad med nya roliga sånger, alltid ha framträdanden som väntar... och ännu mer trött är jag på de äldre elever som gäspar och stönar över all musik som inte är hårdrock. De detaljerna ska bli skönt att slippa. Men musik i sig är en del av mitt liv. Jag säger aldrig att jag "gillar musik" det skulle vara som att säga att jag gillar luft... måste ju ha... Dessutom vill jag inte dra all musik över en kam, jag ratar rätt mycket...

Tack för påhejningarna. Jag har idag inköpt en styck skön tom bok att skriva ner de texter som jag är säker på kommer att komma ur pennan under sommaren...

Anonym sa...

Jag är ungefär lika dålig på genealogi som jag är när det gäller matematik, men jag ska försöka förklara hur JAG "räknar" fram en sextondel: Jag har
2 föräldrar, 2 morföräldrar samt 2 farföräldrar som i sin tur har 2 föräldrar samt 4 mor-och farföräldrar var - osv i några generationer. Då blir det ganska snart 16 och om en av dem var jude har jag 1/16 jude-gener. Förstod du nåt av det där eller är jag helt ute och cyklar här när jag försöker förklara?
Det är ju egentligen inte speciellt viktigt heller.

Hoppas för din del på mycket inspiration för att fylla den nyinköpta än så länge tomma boken!

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag förstår ditt resonemang helt. Kanske underlättar det att jag inte har några matematiskt ifrågasättande gener....:)

Tack - jag hoppas också att den blir välfylld.

Anonym sa...

OK! :o)))

Att boken blir fylld är jag säker på!

Nu ska jag ut och vattna trädgården - det är SVIN-hett här just nu.

Andra kontaktmöjligheter oss emellan är på gång! Det känns litet spännande faktiskt :)