Statcounter

fredag, juli 20, 2007

Physalis


Det var länge sen jag var inne i Picasaprogrammet, och sen dess finns tydligen en ny funktion att blogga in bilderna direkt. Jag testar.
Posted by Picasa

12 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Jag tog död på min planta jag *skrattar*

Bloggblad sa...

Du hade den väl inne, va? De här kräver en himla massa vatten... går inte att glömma bort, då hänger bladen som ledsna disktrasor.

Anonym sa...

Åh vilken bild! Men hur har du fått tag på denna växt?

Bloggblad sa...

Nina: Tack tack! Trevlig semester själv!
Jag fick tips förra våren av en kompis, att vanliga frön från i affären köpta bär, bara var att smeta ut på blomjord, så jag gjorde det. Mer visste jag inte då, och delade alla plantor för sent, men hann få lite frukt ändå. Sen fick jag tips från Lilla B på Växthusbloggen, att ta skott och låta skotten övervintra och sen ta nya skott - och det är dessa bjässar!
Man lär sig mycket av bloggandet!

Anonym sa...

Ok - det lät enkelt. Frågan är om jag kommer ihåg det till nästa års odlande. Jag älskar physalis och vill naturligtvis ha massor med sådana att äta.

Anonym sa...

Ser ut att fungera bra. Vet inte vad som hänt med min Picasa. För när jag lägger in bilder där och så lägger jag någon dublett på skrivbordet...när jag tar bort skrivbordsbilden...ja då försvinner den i picasa också. Frustrerande!!

Bloggblad sa...

Nina: Skriv en stor lapp! Du kan säkert förresten driva upp några plantor som du låter övervintra inomhus, det är hur lätt som helst sen att ta skott var som helst på plantan.

Gunnel: Hos mig händer märkliga saker i datorn ideligen. Jag har 1 klåfingrig make (gäller endast datorer!) och en son som kommer hem ibland och tycker saker om mina inställningar och program... ggggrrrrrr
Jag har noll koll på picasa, bara chansar. Men närbilden tycker jag blev snygg med nya kameran.

Lilla B sa...

Fin bild!
Och jag ser med gjädje att du för vidare mitt lyckade experiment för övervintring av physalis!

Humlan sa...

Vacker bild! Hoppas att det blir mycket frukt!

Bloggblad sa...

lilla B: jag är dig evigt tacksam!

Bloggblad sa...

Humlan: Tack, det ser mycket ut - hoppas att det blir sol och varmt så alla hinner fram!

Anonym sa...

(Jahg har aldrig gjort annat än lagt in bilder direkt)