Statcounter

tisdag, september 25, 2007

Det är gott...

... att ha omtänksamma bloggvänner! Titta vad som kom med posten idag:Kanske inte värt att jag talar om vilken stickande ayurvediskinspirerad bloggardam i Göteborg som det kommer ifrån - då kanske hon får skicka åt alla håll....


Men jag blev jätteglad för omtanken -tack snälla! - och jag litar på gamla kunskaper, jag är inte rädd för att pröva och sitter alltså och sippar på örtteet. Smakar riktigt gott, faktiskt.


Friluftsdagen i dag var lååååång. Ungarna hade kul, en mängd naturstationer för både kropp och själ och intellekt. Det regnade medan vi var inne och åt, annars var det uppehåll mellan 9-14, och jag har med glada tillrop inspirerat ungar att göra konst av och med och om natur. Pinnar och kottar och blåbär och sånt... Jag tror ingen genomskådade att jag inte alls gillar såna här dagar... Natur:ok. Ute:ok. Kreativitet:ok... men jag är en gammaldags inomhuspedagog. Det är bara att erkänna. Men alla ungar och alla pedagoger var nöjda, så då är jag det också. Är bäst så.


Det blir ingen kör för mitt kraxande ikväll - det blir profylaktisk vila... Uj, vad varm jag blev av de indiska örterna!!! Det är inte så våldsamt synd om mig, jag har haft värre förkylningar, men det är inget kul när det kliar och hostan ligger på lur.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken rolig post att få. Det finns många omtänksamma människor här på bloggen.

Vi ska ha en friluftsförmiddag nästa tisdag. Vi har delat in hela barn-och ungdomsblocket i Skultuna i olika pedagogiska grupper. Alla grupper består av personal ifrån förskolan upp till 18 åringarna (IV). Så nästa tisdag ska alla grupperna göran något tillsammans med sina respektive barn. Lovar att det kommer att bli spännande att se högstadieeleverna ta hand om våra 2-åringarna i leken som ska vara i skogen. Sen ska det målas tillsammans på ett jättestort spännpapper. Ja den som lver får se hur det kommer att gå. Spännande är det i alla fall.
Sen avslutar våran grupp med att grilla korv på dagisgården tillsammans. Tur jag slutar tidigt för jag kommer att bli helt slut...

Anonym sa...

Krya på dig!

Elisabet. sa...

Örtte är säkert jättebra .. men jag har dåliga minnen av sånt.
Ett var förfärligt laxerande ..-)

Anonym sa...

Låter som härlig avslutning, du behövde ju inte röra på dig =) Du blev varm av teet! Nu blir jag sugen på en sådan.

Anonym sa...

Det är ju så otroligt tråkigt att vara förkyld och kraxig så jag tycker i alla fall synd om dig.

Vad innehåller teet?

Evas blogg sa...

Tänk vilka snälla bloggvänner det finns! Krya nu på dig!

Tankevågor sa...

Vad omtänksamt och trevligt att skicka sån post! Förstår att du blev glad. Härliga bloggvänner finns det verkligen!

Bloggblad sa...

Gunnel: Du låter som en äkta entusiast! Och jag har ju förstått i din blogg att du är det... och gärna utomhus...
Lycka till! Våra faddrar tog hand om sina småttingar jättebra idag. Några höll 6-åringarna i handen HELA TIDEN!

Bibi: Tack! Jag tror det går åt rätt håll.

Elisabet: Det var nog Dr Richters... det glömmer jag aldrig när min kompis bjöd mig på... jag trodde jag skulle dö - för jag var törstig när jag drack!

Anne-Maj: Det var mer som våtvarmt omslag med yllekofta och regnjacka för säkerhets skull. Nu har jag druckit lite fruktjuice... eller hette det päronkonjak? Det värmer också...

En liten tant: Ja, tänk att nåt så banalt som en förkylning kan vara så irriterande. Vad örttet innehåller? Har ingen aning. Jag litar på Strumpstickan!

Elisabeth sa...

Äkta vänskap på bloggen.. visst finns den!!
Man ger den, och man får den... och nya band knyts!
Det vackraste snöret att hålla i sin hand..

Ha det gott.. krya på dig..

Varmaste kramar..

Strumpstickan sa...

Jag vet att det bl.a innehåller lakrits och kryddor och peppar och... kul att du gillade det!

Men det var mina sista två påsar just nu så nån mer post kan jag ändå inte skicka på ett tag så det är lugnt. Kul att överraska en god vän som dig! ta det lugnt på resan och mässan nu och var rädd om dig:)

Bloggblad sa...

Eva & Londolgirl: Kommentarerna kommer visst lite huller om bullar vissa dagar... och - vad vore livet utan vänner?

Elisabeth: Jag vet ju att du vet likaväl som jag hur mycket bloggarvänner betyder!

monica h: Jag har svept den andra påsen idag - och intalar mig att kryddorna gör underverk! Jag profylaxvilar så gott jag kan.