Statcounter

lördag, oktober 13, 2007

Glömde ju...

Jag lovade att inte tjata om Visby mer, men eftersom det är så många som googlar på ordet "badbilder" och kommer till min blogg, så kan jag ju lägga in en....Damerna i bakgrunden lurade med mig (jag var ganska lättlurad) ner i poolen efter frukost i stället för en guidad tur i ett gråmulet Visby i söndags.... Det var dejligt att simma omkring i medeltida valv... pelaren i mitten är kvar från den tiden, inget plastfusk här. Bara plask, och fuskfoto med självutlösare.
OBS!!! Ölburken bakom pelaren hörde inte till oss...

(Privat info: Om någon av er som fick min mailadress har mailat, så har det nog tyvärr försvunnit i spamkorgen. Jag råkade radera utan att kolla, och många nya adressera hamnar där. Pröva igen!)

I dag är en sån där lite sorglig dag när sommaren ska gömmas undan - utemöblerna stuvas ihop, blomlådor tömmas och pelgargonerna ska på vinterförvaring och physalisen ska "skottas" till nästa år.

13 kommentarer:

Vonkis sa...

Jaa du. Nog ser det där härligt ut alltid. Skulle kanske ta och boka en värmesemester.

Anonym sa...

Usch, jag missade att bada i den där poolen - men jag såg den i alla fall! Mysig!

Evas blogg sa...

Där skulle jag kunna tänka mig att plaska omkring en stund. Oc här ligger snön kvar som ett tunt täcke. Det var längesen jag "gjorde vinter" i stugan.

Tankevågor sa...

Men vilket mysigt ställe! Är det Wisby hotell?

Bloggblad sa...

Vonkis: Nu var det ganska ruggigt ute, så det blev ingen drink i solstolen... :)

ab: usch... låter som om du inte gillade den... Jag hade gärna flutit omkring länge... men jag ville ju iväg och lyssna på din kollega/konkurrent...

Eva: Och vi konstaterade i dag att våra mycket ordentliga säkert lyfter ögonbrynen när de ser att vi röjt undan innan snön kom...

londongirl: Jomenvisst. Det var jättehärligt - hade det inte varit för priset hade jag stannat lite till...

Anonym sa...

Men den är ju helt fantastisk, poolen! Uschet gällde att jag missade att bada i den. Borde ha gjort det medan chansen fanns!

Bloggblad sa...

ab: Jag tänkte väl det...

Anonym sa...

Det ser så härligt ut. Jag skulle kunna tänka mig några dagar där nu när det börjar bli så ruggigt och kallt.

Anonym sa...

du skrev "äkta kärlek" hos mig, som om "falsk kärlek" skulle kunna existera? Du har kärlek eller du har det inte...(tänker jag) Det som är "inte" kanske mera är enbart attraktion och illusion?

Jag tycker om sättet som de beskriver sitt möte på - attraktion och vänskap. Det är så genuint - ett möte, ett "igenkännande", soulmates och hela köret. *ler* :-)

(för den som undrar vad jag babblar om så gäller det videoklippen med Alana 210cm som jag länkat till i min blogg.)

Bloggblad sa...

Josephine: Nej, det är klart - då är det inte kärlek. Fast jag tror att det florerar ganska mycket halvljummen kärlek... "gammal vana" liksom en del kärlek kvävs av "sunt förnuft"... man avstår av nån orsak.
Jag vet faktiskt inte hur jag skulle gjort om jag blivit kär i nån som räckt mig till bröstvårtan... Eller nån som varit vrålfet så att alla tittar...

Intressant fenomen, fast svårt att diskutera i stort, utan att avslöja för mycket privatliv och erfarenheter.

Strumpstickan sa...

Vilken mysig pool!

Anonym sa...

jomen om du blir kär i den personen, då spelar ju det mycket mindre roll, för då blir du ju kär i personEN och inte i längden eller kulmagen ju. *ler*

Bloggblad sa...

Monica H: Allt var mysigt på det hotellet...

Josephine: Jag har inte så mycket erfarenhet - när jag var väldigt ung blev jag nog kär i killars utseende, det var oftast på avstånd.
Sen har jag haft samma gubbe i väldigt många år... men inte sjutton tänker jag på utseendet på samma sätt nuförtiden. Glimten i ögat och det intellektuella utbytet skulle nog vara viktigast - om det vore så att det skulle vara aktuellt.