Statcounter

torsdag, december 11, 2008

På väg

Nu, äntligen, är ny dator beställd. Maken klickade på Enter för nån timme sen efter att ha sett ut en himla bra dator till ett himla bra pris. Eftersom han är dataproffs till vardags, litar jag helt på honom.

Prestandan i den känner jag inte till, men den kan allt jag vill att en dator ska kunna (och lite till). Den är snygg - och svart, det räcker. Lådan är inte så himla stor, men skärmen är desto större...

Bärbär är inget alternativ, som jag trodde, jag kommer bara att sprida ut alla mina grejer och uppslagsböcker över hela huset då och få springa och leta - som jag gör med läsglasögonen varje dag.

För första gången sen jag för 21 år sen gick min första (och enda) datakurs, får jag en alldeles egen maskin, slut med gammalt arvegods, och för alldeles egna pengar. Det var väl på tiden.

Jag har lovat mig själv att totalsanera på mina 5 meter skrivbord tills den kommer... (Hoppas det inte blir förrän efter jul!)

8 kommentarer:

Eleonora sa...

Grattis grattis - förstår att du nu är glad! Du som behöver en data i ditt arbete, måste ju ha en som är tillförlitlig och som lyder dig! Så det var nog på tiden att du fick en NY EGEN maskin!

Lycka till med den och kram kram

Musikanta sa...

Här i huset är det ju som väl är så att MM ständigt behöver nya uppdaterade datorer. Då övertar jag hans gamla som alltid är bättre och snabbare än den av hans gamla jag hade förut. Jag får på så sätt "ny" dator åtminstone vartannat år!

Gör med dina läsglasögon som jag med mina väskor - sätt en krok i änden på skrivbordet och häng dem där!

Anonym sa...

Grattis till din nya dator!

qi sa...

Grattis till ditt nya "egna rum"!

Annika sa...

Grattis!! Vad härligt. Äntligen!

Bloggblad sa...

Alla: Tack ska ni ha - det ska bli jätteroligt. Maken föreslog att han kunde ta den, den skulle nog bli lite för svår för mig.... och så kunde jag ta över hans... Glöm det.

Hannele på Hisingen sa...

Grattis till bra julklapp :)

Vonkis sa...

Vad härligt med en helt ny dator att lära känna!