torsdag, januari 15, 2009

Rätta svar...

Tänk - alla svarade precis som det var tänkt. Det hade jag väl räknat ut snyggt? Och oliktänkande tiger still... :) En riktig bra håv la jag ut och fick den full av välbehövligt smicker. Jag tackar och bugar alla på en gång och bockar av dem som svarat rätt och känner mig mycket piggare nu innan jag ska mosa ner lockarna i kudden. Att Gud förlåter en och annan vänlig nödlögn är jag övertygad om.

Som tack kommer en liten bonussnutt med vad jag tror är egenproducerad musik. Det lilla livet har flera omkring sig som hittar på egna sånger, hon tycker säkert att det är alldeles normalt att göra som Lena PH.... "Jag skrrrriver mina eeegna låtarrrrrr"

6 kommentarer:

Tankevågor sa...

Vad snygg du blev i håret! Du ser jättepigg ut så nu är väl din förkylning över?

Hon är för härlig lilla sångfågeln..... :-))

Anonym sa...

Jag tycker du var fin på båda bilderna!

Vem har Sångfågeln fått de långa benen från då? Hon växer ju så att man hör knaket hit.

Kulsprutan

Bloggblad sa...

Londongirl: Tack, och jag var ganska pigg innan jag stod framför 23 energisprutande elever... De är så goa och vill sjunga och ... ja, allt. Men då kände jag att jag nog var lite inbillningsfrisk igår..

K-sprutan: Så snäll du är... Det är inte mina taxben som visat sig hos henne... De kommer nog från hennes mamma och morfars sida. Min dotter är ca 175 och sonen är 190... Själv är ar jag minst i familjen.

Strumpstickan sa...

Hon är underbar!

Humlan sa...

Så snygg du är i håret och slingorna ger verkligen ett lyft samtidigt som det brukar vara mer lättfriserat.

Härlig hon är sångfågeln på sina vingar!

Vonkis sa...

:-)