Statcounter

lördag, april 04, 2009

Första vårdagen

Hej
I dag har jag sett till att mina morföräldrar har fått vara lite aktiva. Det är bra för gamlingar att hålla igång har jag hört. Först kastade jag boll med morfar. Sen körde mormor och jag Talang 2009. Det gick jättebra, jag har blivit mycket modigare nu, och jag kunde stå helt rak utan att hålla mig i. Vi fick tre gröna bockar... så vi går vidare. Sen var mormor och jag ute i skogen och letade blåsippor. Vi hittade en som vi sjöng för. Sen såg vi en myrstack och kikade lite, men mormor trodde att hon fick en myra i brallan, så vi gick därifrån. Vi tog inte med kameran, men blåsippor finns det gott om i bloggarna, och mormors rumpa får ni ändå inte se.

Jag har ingen myra i brallan, och jag är inte heller prinsessan på ärten - för jag är prinsessan på stjärten. Sen lekte vi att jag är bäbis, och jag fick varm choklad i min gamla nappflaska. Vi hittade min gamla haklapp och blöjor också... men säg inget till mamma, för jag får aldrig dricka ur flaska hemma. Och blöjor... hon kommer att skratta ihjäl sig när hon märker det... Sen hoppade jag lite hopprep. Det är svårt. Mamma försökte utanför, men hon hoppade rakt igenom trätrallen... bäst att hålla sig inomhus.Sen kändes det bra med en liten sångstund - jag måste ju vila ibland också. Så att jag orkar hålla igång hela kvällen... Nu har mamma satt på potatisen och vi ska snart äta. Hej med er. Ni förstår väl varför mormor inte hinner läsa några bloggar?

P.S. Jag glömde säga att jag ska hjälpa mormor med maten nu, hon tycker att det är mycket enklare när jag hjälper till. Jag kan göra sallad och... ja, jag kan nästan allting om mormor håller min hand medan jag skär och steker och så...

13 kommentarer:

Elisabet. sa...

Det låter bra det .. tur att din mormor är så påhittig och snäll och lyckliga henne som har dig så nära .., mina barnbarn bor sextio långa mil härifrån!

mossfolk sa...

Så roligt ni verkar ha. Toppen att åka till mormor och morfar och göra en massa skojigheter!
Blåsippor har jag letat efter idag, men de vill inte visa sig riktigt än här...

Musikanta sa...

Bra att du kör hårt med mormor - hon kan behöva komma upp från soffan ibland...

Linda sa...

Så mycket man hinner med i din ålder :)
Tur att mormor och morfar kan dela på gracerna lite för de hade nog inte fixat ditt tempo hela dagen :)

Bloggblad sa...

Elisabet: Det är lite enklare med bara 4,5 mil!

mossfolk: Ja, min mamma kan jag inte köra lika hårt med.

Musikanta: Det tycker jag också!

linda: Dom brukar alltid turas om... och mamma sover.

Brittelisabet sa...

Precis com när mitt barbarn Joel är hos mig - full fart! Nu har ju hunden Seidi varit hos oss i helgen, och hon har varit ganska lat: läs på min blogg! :-()

Bloggullet sa...

Skönt att ha någon att köra igång.
;0) Jag hade också behövt någon som du gav mig energi.
Kramar

Liv sa...

Tack för det men du har inte sett min sambo men han blir nog mer och mer lik mig kanske. Du har haft fullt upp hela dagen läser jag! Det är väl härligt med barn! Jag hoppas att du får ett härligt påsklov själv jobbar jag tis-tors. Kram Liv!

ullrika sa...

sicka akrobatkonster!

Eleonora sa...

Men vad du har haft roligt hos mormor och morfar! Vad dom är snälla som hittar på så mycket kul för dig och du belönar dom väl med skönsång hoppas jag. Så många fina bilder mormor har tagit. Kul att se dig i aktion! Hej på dig!

Klimakteriehäxan sa...

Ber att få sända mina allrasom varmaste hälsningar till Prinsessan Med Stjärten! :-D

Klimakteriehäxan sa...

PS jag blev mest avundsjuk på den där blåsippan, det är så ljuvligt med de första!

Bloggblad sa...

Alla: Tack för kommentarer - de är framförda till prinsessan... som idag är häxa.

Nu ska vi se om jag hinner ta tag i kaoset i köket innan jag måste fixa hundra andra saker...