Statcounter

söndag, maj 17, 2009

Ca 4000 ord...

Om en bild säger mer än tusen ord, borde detta bli ett kackel på ca fyratusen - med förklaringar om varför jag nödgas hålla mig borta från bloggeriet ett tag. Den gode maken har röjt upp de tre lådor där det inte växer smultron (bäst tar sig de plantor som smitit från sin låda) och fyllt på med nygammal kompostjord. Nu är det min tur att ta över...

Alla papper skriker ut att det närmar sig deadline för nästa församlingsblad. (Hela skrivbordet vågar jag inte visa, då skickar ni Rent hus-tanterna på mig!)

Och nog ska jag väl hinna stryka några plagg till körresan på fredag? Annars får jag väl åka skrynklig. Lär ändå bli det... Den som råkar befinna sig i Karlstad på söndag kl 11 kan få höra lite öschöttsk sång i Domkyrkan. Hur det går med tonerna hänger lite på hur nöjeslivet i Karlstad artar sig på lördagskvällen...

Vi hörs!
Posted by Picasa

17 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, ja .., detta har vi hört ett antal gånger förut.

Jag tar det med knusende ro.

Och tittar in dagligen och kollar ..-))

qi sa...

Ta det lugnt Bloggblad, vi finns kvar! Vi hörs och syns...

mossfolk sa...

Ja, men jag tycker att det verkar vara precis som vanligt hos dig. Alltihop faktiskt (kanske inte just själva planteringsbiten, men är det inte det ena så är det det andra. Full fart jämt :)

Bloggblad sa...

Elisabet: Jodå, men jag HAR hållit mig borta en eller två veckor då och då, det har du kanske inte märkt?


Qi: Lugnt är ordet, sa Bull. Sluta vill jag nog inte...

mossfolk: Där har du en poäng! Jag gnäller om inget händer - och jag gnäller om det händer för mycket... Förmodligen är det så att jag inte klarar det där mittemellanlagoma. Då tycker jag det blir trist och så hittar jag på nåt.

Tankevågor sa...

Håller helt och hållet med Mossfolk! Det är som vanligt här. Men vad härligt att du ska till vackra Värmland! :-)

Lycka till nu med allt...plantor, papper, strykning och sång!

Har han hittat någon båttyp än förresten? Vad vill han ha för sort undrar jag.

Bloggblad sa...

Londongirl: Jag har det lika rörigt för jämnan... jodå, jag vet...

Han vill ha en liten täckt motorbåt, stor nog att sova (i alla fall vila middag...) i, men liten nog att ta hem och ha den i trädgården. Han är uppväxt med båt och skärgård - och gifte sig med en landkrabba... stackarn.

Liv sa...

Det känns skönt att man inte är ensam i denna värld! Mitt pyssel har varit överallt men idag fick jag lite ordning iaf. Men helst vill jag bara sitta i min nya sköna, snygga soffa! Ví ses imorgon!

Bloggblad sa...

Liv: Håller med! Slarvmajor i alla länder, låtom oss förenas!

Musikanta sa...

Hur gör du för att lägga in fyra bilder så där snyggt? Jag prövade med youtube nyss med videoklippet och det verkade gå bra (även om jag inte klistrade in det i något nytt inlägg).

För jag har egentligen inte tid alls att blogga just nu - körsystrarna kommer nästa måndag och då måste jag innan dess vidtaga den STORA STÄDNINGEN av huset inklusive trädgård och fönster. Många är de kritiska blickarna. Lite vin kanske hjälper något i alla fall hoppas jag.

Jag ser också fram emot en begravning på onsdag, gökotta på Kristi Flygare, dop samma dag, vigsel och dop på lördagen och mässa på söndagen + att jag faktiskt tänkte gå och se Superstar i RR på söndagskvällen.

Jag ska dessutom bjuda på BUFFÉ så jag måste laga en del rätter också innan. Därav blogginställningen. Men jag ska svara på mail!

Anonym sa...

Det är nog ingen fara....varken med röran eller skrynkligheten, bara det inte sätter sig i huvudet och det är nog ingen risk!
Ha det så bra i Karlstad!

Elisabet. sa...

Bloggblad: jodå, men två veckor går fort ..-)

Hur som helst är du välkommen tillbaka!!

Ha det nu så gott i Värmland!

Eleonora sa...

Lilla vän - tag ett djupt andetag! Nu har det nog blivit litet för mycket omkring dig. Hoppas du kan få koppla av i Karlstad och få en trevlig och minnesrik lördagskväll!
Nystruken eller en. Kramar .....

Tankevågor sa...

Apropå båtfunderingar....Jag gifte mig också med en landkrabba och det är nästan omöjligt numera att fatta!
Han hör till "de fantastiska män som vet hur man angör en brygga" nuförtiden. :-)

Vem vet du kanske också blir drabbad!? ;-)

Bloggblad sa...

Elisabet: För att inte tala om hur mycket tid jag får över när jag inte bloggar...

Eleonora: Tack, men så farligt är det inte. Att inte sitta och blogga ger en massa tid, så jag hinner det jag ska och vilar mellan varven.

londongirl: Jag gillar att vara ute på sjön, trots mina bottenfobier. Är bara båten så stor att jag inte tvingas se neråt (som i kanot och roddbåt) så kan jag njuta. Nån bra hopp-i-land-tant blir jag nog aldrig... och blir lätt sjösjuk. Men jag har lovat följa med om/när han skaffar en. I alla fall om det är vindstilla och solsken.

Lallis - liv och leverne sa...

Vad kul med resan till Karlstad:)
Ha en riktigt fin helg.
Kram Lallis

Klimakteriehäxan sa...

Hälsa Värmland! Ha kul! Och du kommer säkert att hinna med alltihop. Det där med strykning som aldrig blir gjord, det är ett evigt dåligt samvete, faktiskt.
Jag blev för min del rätt impad av att du gjort en bildkombo, har inte en aning om hur man gör (om man inte har photoshop förstås, har du det?)

Bloggblad sa...

Lallis: Tack ska du ha. Våra körresor brukar bli väldigt roliga...

K-häxan: Jag ska ropa ut en hälsning i de stora skogarna!

Jag har Picasa - när man installerat det är det lätt fixat. Jag har lärt mig själv (det visar hur lätt det är!) Gratis att hämta hem från nätet.