Statcounter

söndag, juni 21, 2009

Uppdaterad

Eftersom jag fått en del påknuffningar om att jag kan utöka min verksamhet i firman, och kostat på mig reklam på en länksajt om det, så har jag uppdaterat hemsidan och även lagt ut ny länk till nyaste församlingsbladet. För den som är intresserad av det, jag vet ju att det finns några...

P.s. jag gjorde som jag skrev förut, kröp under filten. Och somnade... inte bra så sent på dagen. Men gôtt.

12 kommentarer:

Bantartant sa...

Off topic kanske:-)
Min jobbarkompis är "soldat" och i lördags när vi var på torget här i Varberg så "skulle grytan hållas kokande". Jag ville visa barnen så vi stannade till och lyssnade samt la en slant. Berättade samtidigt att jobbarkompisen var med ibland och sjöng dock inte i dag.. Nåja, poängen var att när jag helt plötsligt tittade på Lillebror så står han och dansar i takt med musiken. Det är nog inte så vanligt att soldaterna ser, tror jag, när de spelar på gator och torg. Oj vad långt det blev.

Bloggblad sa...

B-tant: det gör inget alls. Du får så gärna skriva långa kommentarer. När jag var barn hade det INTE passat sig med dans till sån musik (du kanske vet att mina föräldrar var officerare i FA?) men numera kan man ju dansa på dansbana till gamla frikyrkliga slagdängor... DET känns konstigt tycker jag, att dansa till O store Gud... o.dyl.

Bantartant sa...

Jo jag vet att du är uppvuxen i FA, min jobbarkompis är nybliven soldat sedan några år. Härligt det. Själv håller jag mig i Svenska kyrkan med internationellt arbete.
Nä jag dansar nog inte heller gärna till O Store Gud..
Vill gärna ta det lite lugnt på Långfredagen också, det sitter lite i, även om jag aldrig blivit hindrad att göra något då, som mina föräldrar blev.
Jag läser ert församlingsblad med glädje!

Bloggblad sa...

B-tant: så roligt att det finns hugade läsare! Jag är ju ganska förvärldsligad, men känner som du att en hel del sitter i ryggmärgen. I Sv. kyrkan är det ju inte alls så strängt som vad jag var vid.

Alde sa...

Här åker filtarna av idag för uppvärmingen har kommit till norr. Från att ha varit kallt o ruggigt är det strålande sol och känns som bastu i sovrummet.
Har en ledig dag... ja, så det kan inte bli bättre!
Önskar dock att upphettningen inte är så lokal, utan att ni i söder också får del av den.

Bloggblad sa...

Alde: det ser fint ut ute, men om sanningen ska fram har jag inte varit ute än... det är lite segt på morgnarna här, och innan jag går ut ska jag plocka och städa en stund. (Har jag lovat mig själv)

Anonym sa...

Kommer inte in på någon länk så att jag kan läsa Bladet. Får bara upp att det är fel på hemsidelänken. Hjälp! Please.

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag skickar pdf-filen med mail!

Anonym sa...

Tack snälla - vet inte om det är min dator som inte vill eller om jag själv inte kan. Skyller hellre på datorn :)

Jag har nu fått och ska läsa och förmodligen "tycka till" - fast jag är redan ganska säker på att jag kommer att "tycka om" rätt mycket av det oftast tänkvärda materialet.

Kulsprutan

Lilla B sa...

Pdf-filen vägrar visa sig. Har gjort trägna försök att läsa.

Solen gör det däremot. Åh, så varmt och skönt det är idag. Nu kan det få hålla sig runt 20 gader några månader, tycker jag.

Bloggblad sa...

Lilla B: jag får be datachefen "titta på det" som han kallar det.

Nu brinner det i knutarna, fönsterputsaren hade tid i eftermiddag... många växter som ska bort ur fönstren... inte sitta här...

Bloggblad sa...

Lilla B: Jag prövade att länka via kyrkans hemsida - och då gick det. KUNDE SJÄLV!!! :)