Statcounter

tisdag, juli 07, 2009

Att komma ut ur garderoben...

För mig har det aldrig varit några problem att komma ut ur garderoben, jag har tvärtom problem att komma in i den...
Nu prövar jag ett helt nytt grepp genom att visa en bild på eländet. Jag hoppas verkligen att ni, kära läsare, om det inte kommer någon efter-bild senast i morgon förmiddag, tjatar och frågar efter den oupphörligt så att jag verkligen känner pressen att prestera. I dag är det perfekt garderobsväder, lite lätt mulet utan regn (än) och inte så varmt.
Om någon skulle undra varför det är tapet bara längst bort, så beror det på att det var ett hörn av ett rum tidigare, men efter bara ett par veckor här i huset insåg jag att jag behövde mer plats för kläder så jag beordrade maken att bygga om. Lusten räckte inte till att tapetsera den gamla garderobsdelen.
Nä, full fart framåt nu!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Sätt igång då ;) Är nyfiken på efterbilden och hoppas den inspirerar mig att ta itu med min egen garderob.
Fast det är så himla varmt här....pust...

Fina bilder från 6-årsdagen!

Kulsprutan

tant lila sa...

Du ser ju ut att ha plats i alla fall!
Jag börjar alltid sortera när jag letar efter något. För någon tid sedan fick jag ordning på badrumsskåpet-det är från golv till tak- när jag letade efter-(jag vågar knappast skriva det! gamla kärring som man är!) en ögonfransböjare!
Tyvärr missade jag ett roligt möte, för jag glömde bort tiden. Och där låg min stora hatt med blommor, som jag skulle ha haft på mig.

Bloggblad sa...

K-sprutan: Nu är allt ute på balkongen i alla fall. Jag ska ta en promenad medan det vädrar sig självt. Sen... blir det strump- och muddsortering... Kommer nog att hinna klart i dag. Rätt mycket kläder har åkt i insamlingspåsar. Bra att göra det här i rätt ljus, på vintern ser jag inte hur slitna en del kläder är.

Tant Lila: Jodå, plats finns. Ordningssinnet är det sämre med, det där att lägga sakerna på rätt ställe direkt.

Jag sorterar enbart sommartid när jag är ledig. Grovsorteringen brukar klara sig ett helt år - taskigt att missa nåt kul pga städning!
(Ögonfransböjare har jag aldrig ägt nån, fransarna är de få saker jag är riktigt nöjd med på den gamla kroppen.)

Cecilia N sa...

Mysko ...

Jag visste inte
a) att du var här
b) att jag hade snedtak i garderoben i källaren.

Men annars stämmer det mesta. Förutom att ingen kommer på idén att röja där ...

Cicki sa...

Påminner en del om vår klädkammare. Nu har jag lyckats att få det jag använder mest att sitta närmast dörren. Ska jag ha något längre in får jag först plocka ur fyra kassar med återvinning, kattsand, potatishink och blomjord. Igår skrek jag rätt ut att jag hatar dessa j-vla kassar, men tror du jag gjorde något åt dem. De åkte in igen och jag stängde dörren för att slippa se eländet.

Lycka till med dagen. Jag väntar med spänning på en efter-bild. Den kanske kan inspirera även mig....:-)

Bloggblad sa...

Cecilia: Skönt att det finns fler... (Det finns ställen här också som aldrig blir röjda - vår vind har jag inte varit uppe på någonsin, maken slängde upp grejer där för 20 år sen när vi flyttade in. Ingen har saknat grejerna...)

Cicki: Hos oss finns det nån som bara slänger in grejer ... (fast jag ser ju ändå att det är mina) och ställer in lånade väskor mitt fram (det är INTE jag!)

Nu har jag haft promenad- och matpaus. Ska snart ta itu med verkligheten igen.

Annela sa...

ICKE - att jag vill medverka till att pressa dig att prestera! Nä, nä röja i garderoben ska man göra när andan faller på...

Monica Hansen sa...

Man måste inte kunna gå in i garderoberna, det räcker med en lång griptång:)

Ökenråttan sa...

Ack ja, så där ser det ut; pinalerna bara HOPPAR ut på en när man öppnar dörren. Senast i dag var jag inne i vår skräckkammare. Första gången råkade jag riva ned en liten j-vla korg full med diverse småflaskor med shampo och sånt som man får på bättre hotell. Dom ska jag ha med när vi besöker min syster på landet över några dar, hade jag tänkt. Undrar varför dom fortfarande står här hemma... Nästa gång överfölls jag av strykbrädan. Vi har en gäst så vi måste packa ihop våra stryksaker och låta gästen få bre ut sej i stryk/gästrummet och då åker dom grejerna givetvis in i klädkammaren. Suck.

Nina sa...

Antar att du är i full gång med garderoben... så här får man inga svar :)

Bloggblad sa...

Annela: andan har fallit på, men den glider väldigt fort av... :)

Monica: Tack för tipset!

Ö-råttan: Skräckkammare var ett bra namn! Även här får den fungera som panikutrymme om saker ska bort fort.

Nina: Hm... kaffepausen blev rätt lång... fick besök. Men nu ska jag ta itu med grejerna igen.

desiree sa...

Den är väldigt lik vår klädkammare! Men visst händer det att jag tar ut alltihop för att vädra. Problemet är att det inte finns något annat utrymme att göra av grejerna sen. Så blir det lika trångt igen...

Susanne sa...

Hallå! Har du fastnat där inne?

Här kommer jag hem från jobbet*) och läser att du i förmiddags började städa din garderob, men ingen bild på slutresultatet i sikte. :)

*)Nu ljög jag lite: tog ut lite flex och njöt hos frisörskan nästan två timmar och fyndade sedan två tunikor på rean. Får se om de får plats i min fulla garderob.

Vonkis sa...

Jag lovar att fråga så mycket jag bara kan imorgon!

Mian sa...

Åååå - (röran i) min egen klädkammare är ångestframkallande...
Jag brukar lyfta ut allt och plocka in det igen - i en annan ordning bara :-)
MÅSTE ta tag i detta, men på semestern vill jag inte göra det.
Smart drag att visa en bild - då har man ju pressen på sig sedan.
Har nu även tittat på dina "efter-bilder" - det blev ju kanonbra!