Statcounter

måndag, september 28, 2009

Respit...

Faktiskt blev jag ganska nöjd när jag fick en veckas respit med uppdraget jag fick i torsdags. Det ligger på is medan uppdragsgivaren är bortrest en vecka. Jag har bara fått lite förhandsinfo, men för lite för att sätta igång. Så då får jag kanske lite tid över för bloggning? Det går annars rätt fort att komma ifrån det...

Även om jag är kompledig idag och totalt avkopplad, tyckte jag det var trist att det regnade som bara den när hela skolan gav sig iväg på heldag i skogen. Såg dem gå iväg när jag hämtade tidningen... Men - det kan jag inte göra nåt åt, så jag fortsätter att slappa och koppla av efter många fullmatade dagar med otroligt bra kurs. Här finns en länk - jag rekommenderar verkligen hennes föredrag!

Och så var det dubbla släktkalas i helgen, först 10 mil västerut med hur mycket kräftor och skratt och släktingar som helst.Här dansar barnbarnet med mamma och mammas nästankusin. Hon dansade ännu vildare med sin syssling... var får de små energin ifrån?

Dagen efter döptes liten Alfred, ungefär 7 mil söderut. Mormor och morfar (brorsan) ser inte så lite stolta ut när prästen visar upp den nydöpte.
Här var det höstkänsla - även om solen lyste utanför, så var det bett i blåsten. Men inne blev det varmt och gôtt.
Så gott med fårfiol, älg och hemskördat i övrigt! Brorsan och jag. Vi har poserat ihop tidigare på bloggen, för ett par år sen, som säkert även den minnesgode bloggaren har glömt. Jag tycker nog att det bara är skägget och flinten som skiljer...

9 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Vilken söt bebis! Vilken vacker dukning! Vilken vansinnigt delikat spis! Du har det bra du ... :-)

Anonym sa...

Så trevligt ni verkar ha haft det med släkten och nog är du och din bror väldigt lika även om håret är lite olika fördelat hos er :)

Det ska bli spännande att få veta mer om uppdraget, för det får vi väl?

Kulsprutan

Monica Hansen sa...

Du kanske skulle vara tuff i flint, men inte i skägg:)

Christina sa...

Oj, vilket stort släktkalas! Så trevligt ni ser ut att ha det tillsammans!
Och så mycket smarr på tallriken...slurp!

Din bror och du är verkligen lika ;)
Det kommer en manipulerad bild i din mailbox snart...

Bloggblad sa...

Miss G: Jag njöt faktiskt extra mycket just av att känna gemenskapen med alla goa släktingar. Min mans syster hade den goda smaken att gifta sig med min bästa barndomsväns bror... så jag fick henne och hennes härliga syster som extrasvägerskor. Och den ena dottern (som dansar) har känt min dotter sen de satt i barnvagn.

K-sprutan: visst ska jag hålla dig informerad, när jag bara har lite mer kött på benen.... eller ord på papperet. Och vad gäller hårfördelningen så har Christina fixat det. Det kommer snart!

Monica: håll ut så ska du få se!

Christina: Vilken rolig idé! Den hade jag inte kunnat fixa till själv.

Eleonora sa...

Jag gillar vanliga Marianne bäst! (Men kul att se in i framtiden!!)

mossfolk sa...

Så fint med höstdukningen!
Och kul med släktkalas, jag älskar ju sådant...

Musikanta sa...

Kul att känna igen både morfar, mormor, präst och kyrka...

Bloggblad sa...

Eleonora: Ja, nu hoppas jag ju att jag slipper gubbflint... :)

mossfolk: Jag fick verkligen min beskärda del med två kalas samma helg. Dukningen var tjusig!

Musikanta: Jag har aldrig träffat prästen förut.