Statcounter

söndag, december 20, 2009

Oväntat välkommet besök

Så kul att få en söndagskram av dessa två dockor, även om det bara var en kortis på väg hem från farmor. Den minsta dockan pratar bara engelska, kom från Liverpool i fredags, fast eftersom batteriet snabbt tog slut teg hon ikväll. Lite väl lättklädd, tyckte mormor...

Nu måste jag kolla på den häpnadsväckande ankan från Hollywood... KAN bara inte låt bli att titta. Jepp. Så nyfiken är jag.

19 kommentarer:

Evas blogg sa...

Härligt besök! Jag tittade på Ankan en stund men klarade inte av det.

Nina sa...

Jodå, den härliga frostiga granen är min gran. Står i vardagsrummet och gnistrar... som belyst av midvintermånens sken i frostig skog.

Bloggblad sa...

Eva: Jag är så himla fascinerad av hur hon behårt tror att hon har rätt och är snyggast... i mina ögon är hon en ensam och ganska tragisk figur som gör misslyckade försök att få alla att tro att hon är lycklig.

Nina: Får du många kommentarer om den?

Vonkis sa...

Kanske lite lättklädd men välmatchad :-D

Bloggblad sa...

Vonkis: Hehe.. barnbarnets garderob är lättmatchad... finns visserligen många versioner av rosa och lila, men allt stämmer ju...

Klimakteriehäxan sa...

Aj, missade Ankan!!!! Får nöja mig med dina rosa prinsessor!

Elisabeth sa...

Å jag vaknade faktiskt till av Ankan! För hjärnkontoret går ju in på övertid när hon sätter igång... och jag blir bara så helt fascinerad av denna människa! Jag har alltid haft som snöre att man inte ska kalla en människa för dum... men i hennes fall är det onekligen svårt!

Varm kram.. från en som ska i säng nu.

Ps. Förstår att det var ett välkommet besök...

Cicki sa...

Ett tag tänkte jag titta på Ankan bara för att se vilka grodor som hoppade ur mun på henne den här gången. Men så kände jag att min tid är alldeles för värdefull för att slösa på en sån hemsk människa. Så jag torkade ur kylskåpet istället. Kändes mycket mer inspirerande.....:-)

Jag förstår att det oplanerade besöket blev kärt. Hon är så fin i sin rosa overall.

Tankevågor sa...

Hon är verkligen ljuvligt rosa din lilla solstråle! :-)
Men jag tycker som du att dockan har för lite kläder. Det är ju i alla fall vinter! Men dockan kommer ju från England och där är ju barnen vana att gå barbent i sina skoluniformer även på vintern. ;-)

Jag hade Ankan på TV under tiden jag gjorde annat men jag klarade inte av att höra henne. Jag fattade aldrig vad Robert Aschberg gjorde där?

Anonym sa...

Kärt besök förstår jag!

Kulsprutan

Mifflan sa...

Välmatchade färger må jag säga... Jag somnade ifrån Ankan men hon kommer visst igen idag.

Marianne sa...

Docksöta båda två!

Jaså är Ankan aktuell igen. Jag antar att jag blir tvungen att titta på nätet då ...

Bloggblad sa...

Oj, vad det har droppat in här medan jag har varit och julhandlat...

Att se på Anna Anka är nästan som att skratta åt lyteskomik... jag får en dålig smak i munnen av grodorna som hoppar ur hennes ankmun - medan hon tror att hon är Den Perfekta Människan...

Anonym sa...

Lyteskomik eller inte - hon verkar i alla fall fascinera och dela upp Sverige i olika ankläger. Det kan väl vara kul att irritera sig på något så dumt ibland, så man slipper tänka på andra saker......

Kulsprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: ja, så länge hon själv tror att vi sitter och trånar efter hennes liv - karl - utseende- kropp - pengar, så är hon väl kanske lite lycklig nånstans innanför de dyra mjukiskläderna.

Anonym sa...

Skit i vad hon vill och vad som gör henne lycklig och njut i st av det fniss hon ev ger dig med sina o-troliga uppfattningar. T o m jag här i södern har sett henne, men tycker att det räcker med kapitel 1 och 2. Nu är det ju vi själva som bestämmer om vi har tid över för henne eller hellre väljer en annan kanal. För min del satsar jag på alternativa program.

Men en sak har jag empati för - stackars lilla som heter Anna och sedan får det efternamnet :o)

Kulsprutan

Musikanta sa...

Jag kanske måste skaffa mig TV3kanalen - jag kan ju inte delta i denna intressanta diskussion eftersom jag bara har 1,2 och 4.

Barnbarnet fryser i alla fall inte...

Marianne sa...

Jag såg ett avsnitt i dag, valde det med heminredningskillarna. Och jag fick exakt samma sura smak i munnen som du nämner - lyteskomik! Jag kommer inte att se fler avsnitt.

Bloggblad sa...

K-sprutan: Jag trodde namnet var ett skämt första gången jag såg det...

Musikanta: Nätet... det går säkert att se på datorn. Du måste nästan se det....

Marianne: Jag är helt fascinerad av alla dumheter hon vräker ur sig i samma andetag som hon säger att andra inte har "stil"...