Statcounter

tisdag, januari 05, 2010

Ägg

En väninna kom förbi förut idag och ville förstås beskåda min kärringhatt... Vi enades om att jag inte alls ser ut som en kärring i den. Jag ser ut som ett ägg!

Och nån bild blir det fortfarande inte.

12 kommentarer:

Christina sa...

Ett ägg?

Nu krävs det en bild ;)

Marias stickning och läsning sa...

Hatten ser fin ut på tidigare bild. Har den också bra passform så är den säkert okey.

Ruta Ett sa...

Förstår precis hur du ser ut - du har antagligen samma storlek och form på huvudet som jag och det bli lätt "ägg"...eller byfåne som jag brukar kalla det. Tova en hatt med brätten och se om inte det blir bättre (fast det kanske inte är så lätt)

Nina sa...

Men nu måste du ju visa en bild...

Vonkis sa...

Hmm, undra sa flundran hur ett kärringägg ser ut ;-)

Elisabet. sa...

,-)

Du är väl ändå en modig madame?

Jodå.

Kom igen nu!

Monica Hansen sa...

Kärringägg?

Tankevågor sa...

Låter som en spännande hatt. Själv köpte jag en "mösshatt" i London som maken sa att jag såg ut som björnen Paddington i när jag hade den... Hm..

Klimakteriehäxan sa...

OK, ett ägg. Nästa gång kan du satsa på en champinjon. Eller kanske nåt annat ur skafferiet ... Varm är du väl i a f? Det är väl huvudsaken (hoppsan)

Rutan sa...

Brukar man inte göra äggvärmare av tovad ull?

Bloggblad sa...

ALLA: Ja ja ja ja...

ullrika sa...

nu finns ju fotot så det är 1) ingen idé att tjata om att få se ett, och 2) nåt ägg kan jag då rakt inte se under den fantastiskt fina mössan! däremot kan jag inte låta bli att tänka att det nog inte är nån huvudbonad att ge sig på att använda i den väderlek som råder just nu? iaf här hos oss är det fårskinnspäls på skallen minst. om man nu envetet måste ge sig ut i isvinden!