Statcounter

söndag, mars 14, 2010

Om

Om det är nån av er som har hört rykten om att jag slamrade in sent på fredagskvällen, smällde i dörrar och stampade i trappan - så är det inte sant. Jag SMÖG in... resten är bara elakt förtal av maken som påstår att han började bli orolig. Inte sant det heller.

Det var "after work" hos en mattant som bor 200 meter härifrån. Hur farliga saker kan hända i stans lugnaste kvarter på 200 meter? Dessutom ringde jag vid sjusnåret och sa att jag nog inte skulle komma hem halv åtta som jag hade trott. Inte kunde jag ana att det skulle vara så himla roligt att det skulle ta nästan fem timmar till att skratta färdigt...

Dessutom var jag jättepigg i går morse! Eller? Var det de där två TREO:na som jag pillade i mig? Nåja - i vilket fall blev jag jättepigg när hela familjen åt gott och skrattade gott på lördagseftermiddagen.

Tänk vilket inflytande vår egen schlagerprinsessa har - både sonen och maken satt och såg Melodifestivalen... helt otroligt. De har inte brytt sig ett dugg tidigare. Men att få en normal bild utan att nån åbäkar sig, det är helt omöjligt i den här familjen.... Märkligt att de båda damerna har exakt samma kroppsspråk...

14 kommentarer:

Vonkis sa...

Då vet jag att det bara var elakt förtal det där med slamrandet i trappen då, hi hi.

Lena sa...

Treo är inte gott, men bra att ha. Ibland.

Trevliga tillställningar, borta som hemma, gör vardagen lite roligare.

Elisabet. sa...

Och när jag ser din vägg nu, så tänker jag bara på KVadman.

Bloggblad sa...

Vonkis: Just det. Jag smöööög!

Lena: Jag var mycket piggare i dag än jag trodde...

Elisabet: KVadman hänger på motsatta väggen. Den som blänker till höger i bild har en f.d. elev gjort. Men det är köpt och betald, och det var inte jag som lärde honom måla.

Liv sa...

Vad bra att du hade trevligt i fredags! En annan fick ta det lugnt med en sjuk unge... Tyvärr ses vi inte imorgon eftersom jag VABar. Jag har skrivit ett nytt inlägg eftersom du så gärna ville veta vad som händer den 30/6. Jag och sonen satt oxå klistrade framför melodifestivalen och hejade på Eric och Salem! Annas låt är bra men de 2 andra är bättre! Ha det så syns vi snart! Grattis i förskott på födelsedagen! Kram Liv!

Eleonora sa...

Tittar in och lämnar en solig hälsning från huvudstaden!

Eleonora sa...

Har antecknat att du fyller år idag. HAR DEN ÄRAN och hoppas din dag blir skojig och bra på alla sätt! Kramisar!

Annika sa...

Åh vad kul det är när det blir sådär oväntat kul då man är bortbjuden!!
Det är det bästa! Klart du ramlade in sent!! HAHA!!
Fyller du år!!
GRATTIS kära bloggblad. Hoppas din dag blir rikigt fin!!!

Bloggblad sa...

Liv: En och annan personalfest livar upp!

Tack tack - jag "öppnar" grattiset först i morgon!

Eleonora: Och härifrån studsar strålarna tillbaka med kraft till Stockholm. Det är faktiskt i morgon jag fyller - men det var den här kvällen för 59 år sen som pappa fick putta mamma framför sig. Tomtebogatan var helt snöfylld, fanns bara en upptrampad stig bort till Sabbatsberg.

Annika: Vi var lite tidigt ute med kalaset - men för de andra två i familjen som fyllt i år, var det ganska mycket försenad fest. Det är i morgon (som du nog blir påmind om på Facebook!)

Marianne sa...

Jaså det vankas födelsedag! GRATTIS på den stora dagen!

Härligt att du hade så roligt. Det är det bästa, när man tror att det ska bli halvkul och man ska hem tidigt, och så blir det så där himla kul att man måste smyga in.

Evatina-beth sa...

Fattar jag rätt så tycks du fylla år. Stort GRATTIS!!!
Kram från Eva

Bloggblad sa...

Marianne: Ja, det vankas... i morgon. Men det är redan firat och klart.

Fredagsfesten var det stora samtalsämnet idag i skolan!

Evatina-beth: Tack, men som sagt, redan avfirat - och jag är 58 år i ett halvt dygn till.

Amber sa...

Jaha. då är det GRATTIS idag som gäller om jag fattat saken rätt!

Damerna med samma kroppsspråk - kan det gå i arv, kanske har den äldre av dem ärvt det från någon? Jaha, nähä, inte det. :-)

Man SKA klampa uppför trapporna mitt i natten efter en lyckad fest! Så det så. Hur ska andra veta att man hade kul annars???

Bloggblad sa...

Amber: Som du ser har jag dementerat ryktet om födelsedag idag...

Känner jag igen mig i svassandet? Hm... jo, kanske.

Just det - tänk om maken inte alls hade hört att jag kommit hem? Ringt till polisen och ställt till... Fast jag smög så gott jag kunde...