måndag, maj 24, 2010

Halleluja

Nu har jag sett skymten av honom! Hantverkaren väckte mig halv 9. Gick in i köket - la ifrån sig beställningspapperet - och åkte iväg igen.... Men - en knapp timme senare var han tillbaka och har nu lagt ut masonitskivor för att inte skada golvet. Jag fjäskade med en kopp kaffe... och har nu dragit mig undan för att skicka iväg mängder med texter och bilder till tryckeriet. Det är redan dags för nästa församlingsblad.

Jag tycker inte det var länge sen sist. Så nu skyller jag på det om jag inte syns till här på ett tag. Det är rätt hektiskt medan det pågår - speciellt att få in vissa uppgifter från en viss ansvarig...

13 kommentarer:

Anonym sa...

Bra gjort att få ihop en "fjäskkaffe" efter allt du varit med om på sistone ;o))))

Hoppas köket blir fint!

Kulsprutan

Marianne sa...

Fjäska mer! Bullar brukar de gilla också. Och lite kall läsk om man misstänker att de är svettiga. Då jobbar de på som sjutton : )

Bloggblad sa...

K-sprutan: Nu har fått upp farten när jag ska göra kaffe i vardagsrummet och hämta vatten i tvättstugan, går riktigt snabbt.
Jag är säker på att köket blir perfekt.

Marianne: Han har en massa läsk med sig - och bullar? Det var länge sen jag hade några... kanske ska jag köpa en påse frysta kanelbullar?

Miss Gillette sa...

Kaffe till hantverkare är alltid bra. Ju mer man pratar med dem, desto mindre kan de med att slarva. Det visar åtminstone mina empiriska rön. Lycka till!

Anonym sa...

Fast Miss Gilette, om dom är betalda per timme gäller det att de fortsätter att jobba under samtalet, eller hur ?

Kulsprutan, som inte kunde låta bli
att kommentera din kommentar :o)

Miss Gillette sa...

kulsputan: Det är de sällan när de ska göra såhär stora jobb. En elektriker som bara ska dra en sketen tåt nånstans får inget kaffe. ;-)

Bloggblad sa...

Miss G & K-sprutan: Nej, vi betalar hela rasket i en klumpsumma. Men det har skitit sig redan....felmätt... vi får vänta ett par veckor på rätt skåp och bänkskiva! Tur att det inte var vi själva som mätte!

Liv sa...

Tjena Bloggis!
Tack för tipset om Hamleys...givet med en leksaksgalning till son!
Kram Liv!

Annika sa...

Fjäska på du, Bloggblad, med kaffe och bullar och mer därtill.
Jag tror också att hantisarna gör ett ett bättre jobb ju mer man pratar med dem.
men det är ändock skitjobbigt att ha dem i huset...
I know...
Snyggt blir det ju iaf!!! Härligt!

Eleonora sa...

Har du litet tur så kommr killen tillbaka och läser vad det va´ som stod på lappen - och i bästa fall gör något extra. MEN snart sätter han nog igång på allvar. Ha´re!!

Anonym sa...

Tack för ett gapskratt, Miss G!
K-sprutan


Tack för utrymmet Bloggis!

Bloggblad sa...

Liv: Håll hårt både i grabben och plånboken...

Annika: I dag blir det bullar till kaffet!

Eleonora: Han som mätte håller sig nog undan... eller, nej, han sa att han brukar göra hembesök när allt är klart för att kolla om man är nöjd. Jag är jättenöjd med allt utom felmätningen...

K-sprutan: Du får gärna roa dig här!

Miss G: Ringde maken som köper kaffebröd på hemvägen! Snickarn jobbar på riktigt bra - men i morgon får han vänta på morgonkaffet, för jag tänker sova länge. I morse sov jag när han kom, det stör inte min sömn att nån snickrar och borrar, så länge han inte gör det i min säng...

Miss Gillette sa...

kulsprutan: :-)

bloggblad: En bra egenskap. Själv är jag lättväckt så man kan gråta åt det, men med öronproppar och förvägsvetskapen om att nånting skulle hända i huset på morronkvisten skulle jag nog också kunna sova mig igenom ett hantverkarbesök.