onsdag, augusti 04, 2010

Varning för barnbarnsblogg

Det blir inte många sekunder över för nån dator när barnbarnet är här, men jag kan ju inte låta bli att visa lite av det vi sysslar med...
Bygger trädgård med damm och sandlåda och buskar: Oj, där finns visst några spöken också! När mormodern blev trött, blev det sagoläsning i soffan.
- Får du plats? undrade mormodern.
- Ja då, du är så bullig och skön, sa den lilla och buffade ner sig bredvid...

Och så sjöng vi lite när Musikanta tittade förbi... men blogger orkar tydligen inte med, så det kommer lite senare. Nu ska vi ner på stan och gå guidad Madickenvandring i kvarteren där filmen spelades in. Fullt ös hela tiden!

6 kommentarer:

Cicki sa...

Vad härligt ni har det. Det där med sagoläsning saknar jag verkligen. Ebba och jag läste ju mycket sagor tillsammans. Melina är för liten än för det, med det kommer. "Bullig och skön" låter väl som en härlig beskrivning på mormor......:-)

ela sa...

Oh vad glad man bli ...

Bloggblad sa...

Cicki: sagoläsningen blev mest för att mormor blev lite trött av alla aktiviteter... inte van att hålla igång så enormt. Nu trodde jag att hon ville sova när vi kom hem från kanalen med promenad, tuff-tuff-tåg, restaurang och glass i flera timmar - men icke. Nu spelar hon fotboll med morfar i trädgården. Ändå är det ett rätt lugnt barn!

ela: här svämmar lyckan nästan över. Även om jag blir rätt trött efter en intensiv dag så är det helt underbart.

Elisabet. sa...

Ja, bullig och skön, det ska man va .-)

Min dröm var en mamma med stor rumpa och stora bröst. Mamma hade inget av den varan, men det har jag ju å andra sidan tagit igen .., i alla fall rumpan.

Och låren.

Och magarna .-)

Anonym sa...

Så söt den lilla damen har blivit - och så mysigt ni har med alla aktiviteter. Bulligt skön är väl bästa komplimangen :o)
Njut!

Kulsprutan

Marianne sa...

Fin trädgård. Det är väl ungefär så jag föreställer mig min framtida trädgård! Många blommor, gärna en liten bäck, eller en damm med näckrosor, och så några spöken på vinden : )