Statcounter

lördag, april 09, 2011

Tidig morgon

Vad är nu detta? Naturbilder hos Bloggblad en tidig lördagförmiddag? Fejkat? Nä! Jag har faktiskt varit ute på tidig morgonpromenad i Hagaparken. Vaknade pigg och utsövd strax före sju. Tänk - inte trodde jag att det kunde bli såna resultat av tidigt sänggående! Kanske nåt att pröva igen? Fast ... då vill jag ha samma exklusiva massagebehandling först, förstås! Frukost serverades först kl 7.30, så då fick jag den geniala (men för mig ovanliga) idén att ta en ottepromenad. Brunnsviken hade inte gått upp helt, öppet vatten i mitten, men tjock is vid stränderna. Vid frukosten fick jag sällskap av en trevlig dam som jag träffat på tidigare årsmöten, hon kom från Umeå sent i går kväll. Nu ska jag ta på baddräkt och morgonrock och åka hiss rakt ner till poolen för en slapp och blöt stund innan det är dags att måla dit ansiktet, borsta ut rufset, stänga in fötterna i finskorna och gå på lunch med hela SLFF-gänget. Jodå, lugn, bara lugn! Jag ska ta på mig lite kläder också...

14 kommentarer:

4U2 sa...

Man borde prova det där med tidig morgon promenad ... kanske ... ? Ha en fin dag.

Bloggblad sa...

4U2!: ja, nån gång bör man ju göra det. Normalt är jag inte vaken förrän en timme efter frukost, så nu när klockan är 11 känns det som om jag varit igång en hel dag, i stället för att nyss ha vaknat.

Musikanta sa...

Vackra bilder! Det blir inte någon tidig morgonpromenad för mig innan jag träffar barnbarnen igen. Då är det uppstigning senast 6 som gäller...

mossfolk sa...

Jag tillhör den lilla lilla skaran som inte alls uppskattar spabehandlingar... Den där promenaden däremot. Och visst är "knepet" att lägga sig tidigt. Jag somnar alltid före tio och inte sällan under något program sådär runt åtta ;)

malou sa...

Det låter som du har det riktigt skönt!

Nina Lindh sa...

Trodde du skulle hoppa ned bland isen och ta ett uppfriskande bad... och tänkte, stackars Bloggblad!

Nina Lindh sa...

Trodde du skulle hoppa ned bland isen och ta ett uppfriskande bad... och tänkte, stackars Bloggblad!

Bloggblad sa...

Musikanta: Mitt barnbarn har börjat lära sig att man kan ligga och dra sig en lång stund när man är hos mormor...

Mossfolk: jag har en väninna som inte heller gillar när främmande människor tar i henne, jag tycker att det är hejdlöst skönt när musklerna knådas.

Malou: Helt rätt, jättebra dag - men medelåldern i sällskapet är hög, så de flesta lämnade restaurangen redan före 23... och jag och mina goda vänner (vi är ett litet damgäng som har funnit varandra) här var färdiga för sängen strax efter.

Nina: Nej, vet du, jag har slutat snöbada, är inte alls så varm som för nåt år sen. Men poolen var ljuvlig.

Vonkis sa...

Hm, det är läromedelsförfattare man ska sikta in sig på att bli alltså. Det låter som en helt förträfflig dag det där.

Bloggblad sa...

Vonkis: Helt klart, de vill gärna ha fler medlemmar och en föryngring av kåren, alltså det finns många yngre, men de kommer sällan till årsmötena.

Klimakteriehäxan sa...

Expertisen är enig: ingen motion är bättre än den som utövas före frukost. Men dithän lär jag aldrig komma ... Bra jobbat!

Bloggblad sa...

K-häxan: Jag har hört sägas det, jag också, men det här var nog en engångshändelse. Fick en rejäl promenad senare på dagen också runt Haga slott. Hann svepa en liten öl med andra väntande vänner på centralen, men oj, vad fort timmen gick. Nu sitter jag på bussen. Segt. Och jobbigt med tjatter omkring.

Eleonora sa...

Vilket härligt sätt att starta dagen på. Klart du känner dig stärkt!

Annika sa...

Vilken härlig helg du verkade ha.
Gillar ditt hotellrum!
OCH din happy hour for one!
ja, en hel del is kvar i Brunnsviken ser jag! Brr...
Hoppas att helgen var toppen!