måndag, augusti 22, 2011

Varningstecken?Jag undrar verkligen varför en del bilder har bytts ut mot varningstrianglar med utropstecken i. Så farlig är jag väl ändå inte?


Testar att lägga in en favoritbild...

9 kommentarer:

Miss Gillette sa...

Aha, nu har jag varit här och kollat, så nu förstår jag vad du menar med varningstrianglar. Jag kan tala om att bilderna visades som de skulle i min RSS-läsare, så därför begrep jag inte vad du menade när du nämnde det i mitt bås. Jag kollade nu i en annan webbläsare också men den var ännu sämre på att visa dina bilder.

Tyvärr vet jag inte vad detta beror på. Hoppas du kommer på det/att de fixar buggen fort.

Musikanta sa...

Det kommer upp varningstrianglar ibland på min blogg också när jag skriver ett nytt inlägg. För det mesta fixar det sig om jag gör om det hela. Någon gång har jag förminskat bilden mer än tidigare och även lagt in den i HTML i stället för Skriv. Då har det funkat. Efter det har det funkat i Skriv.

Musikanta sa...

Var lite för snabb med att kommentera - sådana svarta bilder med varningstrianglar har jag aldrig sett förr och har ingen aning om varför det blir så!

Anonym sa...

Se, där gick det ju bra. Fin familjebild dessutom.

Kulsprutan

Mamma Brötis sa...

De där trianglarna har drabbat mig med, just när jag skulle vara med i fototriss. Har aldrig hänt förr eller senare, vad jag vet. Skämde ut mig totalt.

mossfolk sa...

Det där har jag aldrig sett förut. Med varningstrianglarna alltså. Konstigt! Men den här bilden passerade bestämt godkänt ;)

Bloggblad sa...

K-sprutan: Det är en favorit som jag haft länge som skrivbordsunderlägg på datorn. Tror att det var från förra årets kräftskiva. Vi får se vad årets kan ge. I morgon....

Brötis: Jag ska se om jag fått nåt svar hos dig om hur det gick.

Mossfolk: Jag har aldrig sett det heller, och jag kan inte räkna ut vad som hänt.

Men tappade lusten gjorde jag... sex års bilder borta.

Dakota sa...

Jättefin bild! :)

Vonkis sa...

Tråkigt att alla bilder är borta. Kan det ha något med Picasa att göra?