Statcounter

måndag, mars 30, 2015

Måndag

Näe... det vill sig inte att lägga in bilder. Jag som äntligen har tid över och inte riktigt vet vad jag ska hitta på. En "gubbe" håller på och rotar i tvättstugan för att hitta felet på varmvattenberedaren - jag måste ju hålla mig hemma för att liksom vakta honom... han tog lunchpaus på en timme och stack iväg utan att säga hur länge han skulle vara borta.

Ute regnar det, så det känns inte som om han snuvat mig på en skön promenad, jag kan lika gärna sitta här. Hade tänkt berätta om lördagens besök i Domkyrkan och visa fina bilder, men det gick inte. Kanske datorn också behöver en "gubbe" som ser över den? Men det behöver jag ingen utomstående gubbe till.

5 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Ibland räcker det gott och väl att klaga på Blogger ett tag...ibland räcker det med att rensa ut bilder ur arkivet...ibland räcker det inte alls med det utan det måste till en gubbe eller gumma som kan det en själv inte kan :)
Lycka till Marianne!
Säger Karin som just fick veta att hon måste rensa bort bilder om hon vill att datorn inte säger upp kontraktet

Bloggblad sa...

Pettas: jag hittade lite annat som jag roade mig med, som du kanske såg på facebook.

Idag regnar det inte, så jag hoppas på en riktigt lång promenad.

Anonym sa...

Där jag bor kommer "gubbarna" antingen på morgonen (08.00-14.00) eller på e.m. (15.00-20.00) och det händer att dom inte ens klargör det, så väntetiden kan bli lång ibland.
Var glad att du har din datorgubbe inneboende. Själv väntar jag på att få hjälp med min Skype sen över en månad.
Kulsprutan

Anonym sa...

Vet inte vad som hände härovan med färgmarkerade data.

K-sprutan

Bloggblad sa...

K-sprutan: Det blev inga färgmarkeringar här!

"Vattengubben" ringde 7.30 i morse, och kom några minuter senare. Han skulle ha kommit igår, men hörde inte av sig. Förmodligen hade väl "grejen" inte anlänt. Nu har vi i alla fall varmvatten.

Jag är så tacksam över min datagubbe, som även sköter firmans redovisningar. Jag skulle nog inte kunna ha vare sig dator eller firma utan honom.