söndag, oktober 25, 2015

Och så gick en vecka till...

Tiden rusar iväg... jag vet vad jag har fyllt den med, men det är inget som är spännande för någon. Mest bara jobb vid datorn av olika slag.
Men i kväll var jag och lyssnade på jättefin körsång med min "gamla" kör, Halsbandet. De sjöng så fantastiskt bra. Jag var med från -81 till -95 och noterade att nio personer är kvar sen min första tid där. De flesta är alltså utbytta. Men dirigenten är nygammal, henne hade vi under flera år när jag var med. Härliga låtar... det lyfte verkligen. 
 
Efter det blev det mest bara tv... ja, förstås, en god middag också. Så mycket bättre är jättebra med min favorit Sven-Bertil.

Jo, jag har lagt in en sång som jag skrev efter massakern på Utöya - den kändes plötsligt aktuell igen. Ljudet är ganska svagt, så man får dra upp det ordentligt. Jag ska försöka få till en bättre inspelning när de tre sångarna sjunger den igen. Här är den.

Nu är det bäst att jag intar sängläge - jag ska upp och sjunga i kyrkan med vokalensemblen i morgon. Får ju en timmes extra sovmorgon, det tackar jag för! Värre är det på påsken när klockan ska åt andra hållet...

4 kommentarer:

Musikanta sa...

Har varit utan dator nu i nästan en vecka - det är inte klokt så mycket folk skriver som man inte har läst. Hade själv kör och mässa i Östra Eneby idag och dop därefter, annars hade vi kommit och lyssnat till er.

Tycker just nu att klockan är väldigt mycket, men ser att den inte är halv åtta ens. Väntar för övrigt på Mirrfamiljen som kommer hit på genomresa till Öland och ligger över natt. Så någon sovmorgon blir det inte i morgon för mig i alla fall...

Bloggblad sa...

Javisst ja, jag hörde att ni skulle sjunga där. Det gick i alla fall väldigt bra när vi sjöng. Det var nog lite bättre än vanligt. Lätta men vackra sånger.

Nästa helg blir det mycket sång!

Klimakteriehäxan sa...

Jag har missat Sven-Bertil alla höjer programmet till skyarna. Ska försöka ta det på TV4 play men det funkar sisådär tycker jag.

Bloggblad sa...

K-häxan: Det är mycket bättre än jag trodde, men det första var bäst hittills, när det var Ledins dag. Taubelåtarna tyckte jag att några av dem förstörde lite, de sitter ju i ryggmärgen, hur de SKA vara.

Jag tittar ofta i paddan, där kan jag få text också, det går inte i tv:n på svt-play. Det är ju modernt nu att filma bakifrån när folk pratar och lägga musik över, då hör jag inte ett smack. Annars hör jag fortfarande bra när de pratar in i kameran utan musik till.