Statcounter

torsdag, september 17, 2020

Tandtroll i skogen - eller: fördelar med fysiskt distans

 Det finns några riktigt bra fördelar med att hålla avstånd. Här är mina fördelsfynd:

1. Du kan äta vitlök och stinka hur mycket du vill. Ingen kommer närmare än två meter. 

2. Ingen känner om du luktar svett.

3. Ingen ser att dina skäggstrån på hakan har vuxit ut, för de som har syn nog att se det på håll, bryr sig inte ett dugg. Häxor har skägg, so what?

4. Ingen ser att dina tänder är färgade av blåbärsfrossa, om du inte lägger upp en närbild som jag gör här. Mina normalt för åldern ganska vita tänder bleker jag med jämna mellanrum eftersom de tidigare såg ut att ha blivit borstade med blåbär, gammalt damm och uttjänta teblad.6 kommentarer:

Vonkis sa...

Men de matchar väldigt bra med din outfit de där blåbärständerna 🙂

Bloggblad sa...

Javisst! Man får tänka till med klädseln...

Annika sa...

HAHA! SÅÅÅ sant, här har vi ju obligatoriskt munskydd också då vi handlar etc.
Brukar tänka om det kvittar om jag har ngt som fastnar i tänderna för ingen ser ändå, fniss. Som du säger, ingen känner om man stinker vitlök eller svett, haha.

Bloggblad sa...

Annika: Visst har det sina fördelar... men det är förtvivlat svårt att inte kunna handhälsa! Det saknar jag, har ju träffat en del folk senaste tiden (på coronaavstånd) men jag känner hur det rycker i högerhanden. Allt påkletat kramande är jag glad att slippa, jag kramar helst bara dem jag känner väl och gillar, men en del bekanta (män) envisas med att alltid kramas och saknar den där finkänsligheten att avgöra om jag vill kramas eller ej.

Musikanta sa...

Haha - det har sina fördelar med avstånden till folk! Jag behöver inte ens ha BH på mig när jag är ute och går.

Bloggblad sa...

Musikanta: Det har inte alltid jag heller när jag går mina vanliga rundor. Bara när Per är med och jag kan hamna på bild... fåfänga fäfånga...