Statcounter

söndag, juli 24, 2005


Eftersom jag inte lyckas få med två bilder på en gång kommer Lisa Tilling (t.h.) separat. www.tilling.nu om nån är nyfiken på hennes projekt.
Till vänster om henne står min sånglärare Karin som är sångpedagog och min idol när det gäller att sjunga. Här sjunger de duett under gårdagens konsert. (se nedan)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Varför går det inte att få med två bilder på en gång?

Bloggblad sa...

Vet inte hur man gör - det har blivit fel på alla sätt jag försökt. Skriver jag in flera med semikolon mellan, kommer bara det sista med. Och en gång bytte bilderna namn med varandra...

Bloggblad sa...

hello - picasa har jag. Och har experimenterat mig fram till hur jag alls ska få in nåt.
Visserligen är jag gift med en dator, men han leker inte med sånt här och tycker dessutom att jag ska stå för det jag predikar:"Kvinnor Kan!"

Anonym sa...

Aha, du har PC. Picasa? Jo, jag vet vad det är.
Du kan ju lägga in bilder direkt via "edit post" på dashboard (en i taget), funkar bra. Annars kan du ladda upp bilder med ett "ftp-program". Din "dator" kan nog (kanske) bara han vill ...
En Mac-fan (fanatisk beundrare av Mac)!

Bloggblad sa...

Börje: Mac har jag inte stiftat bekantskap med. Vad jag har vet jag knappt. Min "dator" tycker att jag spenderar för mycket tid här, så han vill nog inte.
Jag kan öht väldigt lite om datorer, men är en fena på att skriva snabbt med alla tio. Det är det enda jag skryta med i den vägen.


Och du Mette: min dator har armar och ben och glasögon och kan prata utan att jag trycker på "enter".

Gagga sa...

Du kan ju t.o.m. få bilder UNDER texten.

Bloggblad sa...

Bilden går lätt att flytta - bara att dra med, gagga!

Märkligt - eller kanske inte i detta bloggoholicgäng - att raden om mitt bildproblem är så mycket mer intressant än sjungandet... Hm...

Jag erkänner att jag lider av lätt till måttligt dator/internetberoende, men så länge som sjungandet överskuggar det intresset är jag inte orolig.

Anonym sa...

Mette: Jag har haft Mac sedan den var i "blöjåldern" och det har funkat alldeles utmärkt. Har under mer än 10 års tid gjort trycksaker, broschyrer, kataloger och tidningar på Mac. Och det har varit under system 9.
Nu med system OS X fungerar det alldeles ypperligt!

Bloggblad: Skönt att sjungandet överskuggar datorintresset. :)

Vi på Kantarellen sa...

Hur kommer det sig att du har en karl hos dig? Vet din man om detta? *avundsjuk*

Bloggblad sa...

På fråga 1 svarar jag: Skicklighet!
På fråga 2 svarar jag: Med min kluvna personlighet klarar jag två utan att de märker nåt!

Vi på Kantarellen sa...

Hi hi hi....vá bra!

maruschka sa...

Hej, jag ahr kommit ut ur kylskåpet nu!...*ler*
Jag kanske ska skriva på min sida att jag oftast tar "bloggledigt" på helgerna, skriver på betald arbetstid och ägnar mig till 100% åt familjen på helgen...
Men nu är jag i alla fall här igen!
Tjingeling, har saknat er!

Batbut sa...

fasiken bloggblad, Du har jag tillgång till dragspel! Vad ska jag då lira när vi ska ha bloggorkestern till Din granne? Blockflöjt? Då kan jag bara "London Bridge". Äsch, jag dansar istället!

Bloggblad sa...

Njae, hon som spelar är proffs - såna kan vi inte ha med, då kan det bli njutbart, ju!