Statcounter

lördag, augusti 27, 2005

abstinens

har jag inte lidit av faktiskt! Jag trodde det skulle vara jättesvårt att inte ha tid att blogga och läsa och skratta åt er andra, men det gick! Och jag hoppas få mer tid sen.

Men varför kommer allt i en klump? Allt ska startas på en gång och vara klart samtidigt. Jag har jobbat, suttit i diverse möten, skrivit på infobroschyren (som redan passerat tryckpressarna!!! Äntligen klart!) startat upp min barnkör och sen - ja, nåt alternativ till sova sova sova finns väl inte?

Häromdagen blev jag uppringd av en dam från Kyrkans Tidning, hon ställde 7 snabba frågor som jag fick några sekunder på mig att besvara, det var en enkät som gäller alla som står på valbar plats till Kyrkomötet (kyrkans motsvarighet till riksdagen). Hu, så svårt det var. Inte att svara på de kontroversiella frågorna, dem har jag förstås tänkt över, men de andra... Och så vips - hade hon formulerat ett svar på frågan om vad jag tycker är viktigt och vill värna om - jag som nyss suttit och hjälpt rätt många i vår broschyr att formulera sig. De fick åtminstone lite betänketid, det fick inte jag. Så nästa vecka ska det bli intressant att se om jag fick fram rätt svar...

Faktiskt har det varit lärorikt att jobba så mycket med broschyren, har ju blivit insatt rätt väl i vad de andra partierna tycker och vill. Och med så många trevliga foton på aktiviteter, brudpar och dopbarn och körbarn, hoppas jag att många fattar att de ska rösta. De kommer säkert inte att kunna låta bli att bläddra och läsa i alla fall.

Nu piper något i ugnen som vi ska äta ikväll - nejdå, inga levande kycklingar som piper...

4 kommentarer:

Theron o familj sa...

Se nu gick det ju!

Lyckliga Grodan sa...

ja titta.. här har jag hoppat högt och lågt för att kunna komma in i bloggblads låda.. men det har varit tji.. till nu... tack för det

Karin sa...

Hej Bloggblad!

Jag lyckades svara på frågorna mellan Varnhem och Axvall, och det är 5 minuter det. På vad det viktigaste var svarade jag "barn, ungdom, konfirmand", för det är nog vad som får plats i rutan.

vad skojigt vi ska ha om vi kommer in!

Bloggblad sa...

Karin: Å, fick du så lång tid på dig... Jag tycker öppenheten är viktig, nu när vi är en fri medlemskyrka måste vi se till att det fortfarande är öppet för vem som helst.
Vore jättekul att träffas på K-mötet! Jag börjar känna mig som en amerikansk presidentkandidat (?) Rösta på mig, rösta på mig....