Statcounter

lördag, augusti 20, 2005

JAG tar över

Mormor är lite kinkig idag, så det är bäst att jag tar hand om bloggen! För att mormor skulle bli lite piggare tog jag med henne på raparang, där fick hon lite god mat. Jag åt plättar. Eller nästan. Det kliar i ett par blåsor jag har fått runt munnen och på tungan så det är jobbigt att äta, gass går bäst!
Sen gick vi lite pimenad och tittade på båtar - jag körde själv förstås - här styr jag in mig på morfar och mamma, lite trögt, men jag är envis... dom säger att jag ärvt det, men det förstår jag inte vad det betyder. Det är nog nåt bra!

Sen när vi ätit glass tittade vi på ännena som sa "kväck" och på ninerna. Jättekonstiga niner som satt stilla hela tiden!


Jag ville gå i vattnet och leka med annen som simmade, men det fick jag inte. Jag blev faktiskt jättearg! Jag vill göra som jag vill, nu när jag äntligen lärt mig vad "jag vill" betyder!

11 kommentarer:

Theron o familj sa...

En till som vet vad hon vill..

Vi på Kantarellen sa...

Det var bra att du tog ut mormor på raparang. Jag tror hon behövde det. Hälsa och ge henne en stor blöt och slafsig puss på näsan... eller hela ansiktet för resten

Mikusagi sa...

Ta hand om mormor, vi vill att hon skall skriva mer :P

Gagga sa...

Om jag var din mormor så skulle jag aldrig gå till skolan mer utan vara ihop med dig hela dagarna!

Bloggblad sa...

Det är bara det att mormor orkar högst ett par timmar i sträck - jag tycker hon ska börja dricka mälling klockan sex på morgonen, för jag tror det är det jag blir så pigg av. Så skulle hon nog orka mer.

Batbut sa...

Lilla vän, lyssna på en klok tant. Stoppa INTE stortån i mormors mun, hon är lite kinkig. Sedan ska Du le stort och fråga varför Du inte fick låna stavarna - mormors absolut finaste pryl. Tror Du skulle kunna ha jätteroligt med dem när Du leker limbo med mormor - hon dansar och då håller i pinnen.
ps: Du behåller inte hålla pinnen så högt för då blir Du trött i armarna

The Female Dinousaur sa...

Hoppas att mormor kinkat färdigt snart. För hur kan man vara kinkig i sällskap med en sån liten rar ärta!?

Bloggblad sa...

Mormor hälsar att hon är på bra humör igen, men hon har rätt mycket att göra, så idag är jag hos farmor medan mamma jobbar och pappa spelar golf... Konstigt att dom inte jobbar samtidigt, va?

Och jag tycker inte att mormor ska jobba, det var roligare förut när hon var hemma.

Bloggblad sa...

Jag bet faktiskt mormor i hennes stortå, hon satt med dom i min vattenbalja och filade och målade och fixade - och då högg jag! (En hemlis! Jag fick lite rosa på mina tånaglar också!!!)

Batbut sa...

Hihi, way to go girl! Nu är det bara limbo kvar

maruschka sa...

Hej, min mamma blev glad att jag ville gå till dagis idag, det vill jag inte varje dag...
Men idag hade hon lite ont i huvudet och jag tyckte hon suckade lite lättad när jag pussade henne på kinden innan hon gick till jobbet...Hejdå, kram Dante