Statcounter

lördag, augusti 13, 2005

Kräftan uppäten


Medan de andra håller på att köra sten, sax och påse om vem som ska ta hand om disken, så tar jag hand om bloggen. Jag hade ju lagat den mat som inte hade skal.
Det var gott - som färska svenska kräftor plägar vara. Nu ska det bli blåbärspaj och gräddglass till efterrätt. Det går nog ner det också.

Observera nu (vem det var som tyckte att jag måste köra varje dag eftersom jag utlovat ett bloggblad om dagen) att jag har ändrat i högerspalten. Livet vid sidan om tangentbordet tar sin tid...

7 kommentarer:

Anonym sa...

VA,,,har du ett liv åxå??*skrattar*

Theron o familj sa...

Bloggblad! Det var jag!

Men, men jag får väl nöja mig med ett bloggblad då och då istället. *suckar lite*

Vi på Kantarellen sa...

Puh...jag fick vara kvar i högerkanten. Tack!

Gagga sa...

Och jag med! Tack!
Själv har jag så mycket att ta igen efter min frånvaro; Tre inlägg idag.Men på måndag börjar VERKLIGHETEN för mig också....

Anonym sa...

Jag tror blåbärspajen lockar mig mer än kräftorna. Fast i år längtar jag faktiskt efter kräftor, det brukar jag inte göra. Föredrar räkor eller hummer istället.

Men blåbärspaj låter godast....

Åsa, zyrenna@zyrenna.com, http://zyrenna.webblogg.se/

Lyckliga Grodan sa...

det känns skönt att du lämnade disken och gjorde nåt viktigare.. min gamla farmor som blev nästan nittio år använde sitt liv väl, bla använde hon sina sista tjugo år att outtröttligt upprepa för mig och kanske fler av sina barnbarn att det finns mycket viktigare saker än att diska och städa..
bra jobbat alltså..

Bloggblad sa...

Klart att jag inte plockar bort mina favoriter (jag har förresten några till som jag inte "hunnit" få dit, men som ligger bland mina egna favoriter)Kanske blir det lite glest med att läsa andras? Vi får se.

Grodan: Klok farmor! Mina anmödrar ansåg att disk och städning var viktigare än allt annat - så jag är lite vansläktad.