Statcounter

lördag, oktober 08, 2005

Effektiv spamwash!

I går fick jag en helt ny spamwasher installerad. En som kan minnas vilka som är mina vänner och mina fiender. Men den kan tydligen mer: trolla bort alla mail både onda och goda!

Sedan klockan 12 i dag har jag inte fått ett endaste mail. Inte ens testmailen från familjen andra dator. Inte ett enda erbjudande om Viagra eller den kvinnliga motsvarigheten: Vivägra.

Jag är ganska trött på teknik som inte fungerar. I affären idag fick pantburksmaskinen fnatt.... sen fick kontokortsmaskinerna det också och naturligtvis hade kunderna före mig kort! Vänta, vänta, vänta... Jag hade papperspengar och mynt, jämna siffror - men vad händer då? Jo, då hakar myntmaskinen upp sig. Gggrrrr

Och nu har min mail flippat ur. Bara nu inte teven går sönder också, jag måste få se Forsyte ikväll annars kommer jag att flippa ur också.

3 kommentarer:

Ilva sa...

Du kanske har blivit MAGNETISK???!!

Bloggblad sa...

missy m: Det var ett privat anande till Mamsen. Jag springer inte med skvaller i övrigt - håll ut! Tids nog skvätter hon ut lite mer info själv!

ilva: Nog för att jag har dragningskraft alltid. Främst på små feta gubbar... Kanske har den utökat sig till apparater?

Förresten- det där med min dragningskraft på små gubbar.... kommer ihåg att jag skrivit nåt om det- det får bli en egen blogg! Snart.

Vi på Kantarellen sa...

Jag kan lugna dig med att tydligen är det vajsing på kortmaskinerna över hela Sverige. Har nyss varit på Willys... problem!