Statcounter

onsdag, oktober 26, 2005

meningen

Nu har jag återigen fått motivation att jobba. När jag stapplar ut i mörkret och kylan och hämtar morgontidningen undrar jag varför, (varför jag jobbar alltså, inte varför jag ska hämta tidningen) men idag kom ett nytt lönebesked. Nu vet jag varför jag jobbar. YEEEESSSSS. Efter 2 år utan fast lön känns den här dagen i månaden bra.

Och i måndags fick jag en kick av min andra sysselsättning när en hel skola på 200 ungar sjöng en av mina sånger och jag var extra inbjuden att lyssna. Och mail från Göteborg att de sjunger bloggbladska texter där också. Kul! Pengar är inte allt. Men mycket.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, pengar betyder mycket - tyvärr! Tänk, vilken kvalitet man kunde ha på livet om man var ekonomiskt oberoende.

Det är i alla fall kul att läsa att du är så uppåt så här i lönetider!

Anonym sa...

Å vilken lycka. Grattis till både det ena och det andra!

Theron o familj sa...

Vad roligt för dig!
Ja, pengar är inte allt. Men dom underlättar! ;)

Andrea sa...

Nej, pengar är inte allt men du måste ha dem för att kunna leva. Kul att det går bra för dig! Vinden har vänt och nu får du le åt livet!

Batbut sa...

Mysigt, det är en speciell känsla. Framförallt när man varit utan den länge

Bloggblad sa...

Så länge jag jobbade år efter år och lönen bara kom och räckte, då tänkte jag inte så mycket på pengar. Men sen! När jag fick räkna varje krona och tjänade så lite att jag en gång när det var skollov fick 39:- i skuld till kommunen... kändes det inte kul alls. Nyttigt ändå, jag har fått helt ny syn på lönearbete!

Anonym sa...

Vilken låt sjöng ungarna?
Pengar är inte allt - det säger bara de som har gott om dem. De bara försöker lura oss andra.

Anonym sa...

Jag vet! Du kan komma på bloggforum 3 och använda dina penningar till att bjuda mig på en öl. Så kan jag sjunga en av dina sånger. (Och bjuda tillbaks förstås.)

Vi på Kantarellen sa...

Hurra! Din musik sprids!

För tusan människa, kom till Bloggforum. Jag hämtar upp dig efter guppet.

Bloggblad sa...

Herr I: De östgötska sjöng ur "Musik för skolår 4-6" där jag utgör 30% av författarna, de västkustska barnen sjöng ur "Fredsängeln Nisse" där jag är textförfattare. Mer säger jag inte eftersom jag är så himla hemlig...:)

Hakke: Varför i allsin dar går min släkting och fyller år samma dag som bloggkalaset? Jag MÅSTE prioritera släktversion, annars hade jag mer än gärna hört dig sjunga en av mina låtar. Jag har en bra, lite halvekivok, den skulle nog passa dig...
Vi kan bjuda varann på en virtuell öl så länge!

Mamsen: Samma sak här - ett annat datum och jag hade gärna följt med i din gulskimrande bil.

Bloggblad sa...

Visst sprids den! Förlaget säljer över hela landet - om ni hör era ungar gå och gnola t.ex: Sluta tjata, jag vill chatta, ska det va' så svårt att fatta. Då är jag skyldig! Eller: Byt kanal, jag vill inte se Rapport. Byt kanal, inga fångar på nåt fort. Byt kanal, lördagskvällen är så kort. Byt kanal, orkar inte med nån sport...