Statcounter

lördag, oktober 22, 2005

Nu plockas sommaren bort...

I dag åker sommaren in för vinterförvaring. Visserligen har jag inte suttit ute under äppelträdet på ett tag men hösten och vinterns ankomst känns mer verklig nu. En liten ros till får jag i alla fall att ta in på bordet. Om inte frosten tar den först.

Jag funderar på att lägga mig på soffan för vinterförvaring, med en filt och en packe böcker. Komma fram nångång i mars... Om det blir tyst här så vet ni...

9 kommentarer:

PGW sa...

Vinterförvaring på soffan, låter som en bra idé, kanske skulle fundera på det.

Bloggblad sa...

Jag ska i alla fall pröva ett par timmars förvaring nu efter att ha varit duktig husmor ett par timmar och också tagit en stavrunda mellan skurarna. Hade ovanlig tur att solen kom fram t.o.m.

Anonym sa...

Jag har inte ens ork att "förvintra" min lilla altan! Det är lite vemodigt, men våren är ju inte såååå långt borta.

Vi på Kantarellen sa...

Jag ska vinterförvara mig en stund ikväll... bara för att se hur det är.

Bloggblad sa...

Det funkar utan bortplockning - det har vi prövat nåt år...

Ska kanske påpeka att rosen faktiskt växer precis just där. Jag ser att det ser fejkat ut, men rabatten är utanför altanfönstret och den här ensamma kraken har fått kraft att sticka iväg själv. De andra har helt gett upp dessutom. Fegisarna!

Lyckliga Grodan sa...

näää, men så kan ni ju inte göra.. när ni ligger där på sofforna kan ni ha laptopen på magen.. skriv skriv skriv.. annars torkar ni bort.. så det så..

Humlan sa...

Håller med Grodan! En laptop på magen värmer gott... och orden värmer oss som inte ligger på soffan...än.
Hörde om en ros som slog ut i dag, i Umeå. Fiffiga rosor, dom sena är nog dom mest uppskattade...

Bloggblad sa...

Nänänä, ingen fara! Om man håller sig lite stilla ett tag, rinner det till nytt att skriva om. Och laptop? Que? Då skulle jag inte få nåt gjort om jag kunde vandra runt med en dator. Det räcker som det är.

The Female Dinousaur sa...

Vinterförvaring? Mmm, "dom" kan gärna få förvara den där vintern någonstans; långt, långt borta härifrån! Hörde idag ett rykte om att det ska bli en extra kall vinter i år... Gulp.