Statcounter

onsdag, oktober 12, 2005

Nu ser jag bättre ut...

än nånsin! Och det är så skönt. Jag går bara runt och njuter. Men ser mig icke alls i speglarna, nej då, jag ser ut genom fönstren utan något som stör. Det kostade en del att få det gjort, men det var det värt. Aldrig förr har alla rutor varit putsade samtidigt. Och med solsken på alla rödgulgröna buskarna runt omkring blev det ännu finare. Jag behöver ju inte ens gå ut för att njuta....

7 kommentarer:

Anonym sa...

a vad du har det bra! Det ar verkligen njutbart med rena rutor...

Lyckliga Grodan sa...

Ja visst är det skönt.. här är det storgrodis som putsar..

Cornelia sa...

Tack för påminnelsen -det börjar bli dags. Vet Ni att Gagga fyller år idag - jag har bakat en tårta till henne på min blogg.

Batbut sa...

Putsa fönster, måste man det? Huvva... snart kanske... det var ju alldeles nyss vår och då putsade jag dem. Förresten är det snart vår igen och då måste jag putsa igen. Kanske ska vänta?

Anonym sa...

Kanske jag ändå skall använda det där nummret som jag satt upp på kylskåpet.


Det blir ju så fint!

Gagga sa...

Först trodde jag du hade putsat glasögonen. (Måste läsa snabbt nu när jag inte har egen dator.) Läste om o förstod att du anlitat fönsterputsare. Där fick jag ett tips. Man måste ju inte göra allt själv. Det finns ju faktiskt dom som lever på att putsa fönster.

Bloggblad sa...

Batbut: sådär brukar jag hålla på: snart jul, snart vår, snart sommar... men det är underbart med alla rena fönster.
Mette: Aha - du tjuvtittar lite bakom gardiner alltså... *fniss*
Gagga: Jo, men det var en märklig känsla att ligga och läsa undangömd medan någon annan jobbade och tjänade mina pengar.