Statcounter

söndag, oktober 30, 2005

Tips från matcoatchen


Å, så gott det var! Tack snälla Ilva för receptet på fyllda kalkonrullar. Inte alls krångligt heller - och maken, som inte är så förtjust i "spännande" mat, tyckte att det var kanon- eller rättare, kalkongott! Härligt ovanlig smakkombination - pröva det! Jag skulle kanske ha vågat skära tunnare skivor, men det gick rätt fort ändå att steka.

Fast jag använde tråd i stället för tandpetare. Gör alltid det sen en halv tandpetare blev kvar i maten och den glupske gästen svalde biten hel och fick tandpetaren i halsen... Blev stel, tyst och storögd, stoppade ner ett par fingrar och plockade upp träbiten som satt sig på tvären. Sen dog han ett år efteråt, men det var inte mitt fel.

6 kommentarer:

Cornelia sa...

Det där såg gott ut! Jag börjar bli hungrig nu efter dagens slit, tog tag i handtvätten också, ett antal ulltröjor som jag hade förträngt eller rättare sagt knölat ihop längst ner i tvättkorgen.

Vi på Kantarellen sa...

Hur GÖR du... för att få så läckra kort?o

Bloggblad sa...

Det VAR supergott och annorlunda. Men också det enda jag gjort idag - mer än legat och läst.

Hur jag får så läckra kort? Jo, jag lagar läcker mat...:) Och knäpper på macrofunktionen så att det går att ta närbild.
En kollega till mig brukar laga mat och skriva i diverse fina mattidningar och få det fotat av expert - då ska det duschas och fixas så det nästan blir oätligt. Helt onödigt, jag tycker matbilderna blir bra rakt av.

Vi på Kantarellen sa...

MÅSTE testa! För sämre kan det ju knappast bli. =)

Stickbloggen sa...

Ser gott ut!

Ilva sa...

Bloggis! Vad GLAD jag blir!!Halsa maken o tacka! O tack sjalv!