Statcounter

tisdag, oktober 18, 2005

Uppiggande medel

Rapport är en riktig glädjekälla i livet! I dag var det fågelinfluensan som är på väg... det blir varmare och Skanör och Falsterbo är på väg ut i havet.... Sen väntar jordskred utmed kusterna... hot... bestickningar... mutor...

Men just som jag satt och funderade på flytta upp på nåt fågel- och skurkfritt berg inåt landet - då bytte de strategi och visade upp en ny liten gullig kungababy. Den lille kraken skulle nog krupit tillbaka dit han kom ifrån om han hade sett kvällens Rapport i teve.

Nog sjutton kunde de väl peta in NÅT litet litet positivt nån enda liten minut per kväll utan att för den skull bli larviga och visa söta kattungar och pluttenutt? Visa nån bra uppfinning, en kul idé eller nåt som varit till gagn för andra.

12 kommentarer:

anna sa...

Jo men det är ju en kronprins!!!

Bloggblad sa...

Jo, det är klart - kanske lite vasst med mitt förslag då, om han har krona på sig...

Anonym sa...

Men det där med klimatet höll ju inte riktigt. Det har ju varit en alldeles ovanligt torr höst, hur kan det bli översvämmningar då?

Anonym sa...

De kunde ju ha petat in ett litet inslag om någon person som t ex skriver låtar, är körledare, skriver böcker och bloggar. Och dessutom är både mamma och mormor. Vad tror du om det?

Ilva sa...

Just det! Du kunde ju fa sjunga en stump var kvall for att latta upp!

Anonym sa...

Instämmer!

Theron o familj sa...

Håller absolut med Monica och Ilva!

Bloggblad sa...

Åh, så skönt att få skratta lite så här på morgonen (för andra är det nog mitt på dan, men i mitt lediga-dag-tempo är det morgon) Jösses vilken syn! Halvgammal Bloggblad sjunger en liten sång varje kväll i Rapport för att pigga upp!!! *håller på att ramla av stolen*

Jag såg debatt senare, där var det tvist om huruvida vi förstör vädret själva eller ej...

Vi på Kantarellen sa...

Jag kan nog se dig både i Rapport, Aktuellt och CNN. Kanske den sjungande Väderflickan!

Bloggblad sa...

Oj, Thö wörld wäther in inglish... ojojoj.
Då när Åsa Bodén hade väder fick jag många gånger frågan om vi var systrar. Och ändå är/var vi inte ett dugg lika. Bara lika glasögon och frisyr på den tiden.
Men visst, sjunga om vädret - inte alls nån dum idé, mamsen.

... sa...

Uppslag till sångval: Ajm singing in da rajn!

Lyckliga Grodan sa...

jag har sonika slutat att se på nyheter.. jag tror på allvar att vi påverkas negativt av att matas med mestadels negativa budskap..