Statcounter

lördag, november 26, 2005

glömda ljud


I dag har jag hört ett ljud som jag inte hört på ca 15 år - men som jag levde med dagligen under hela 80-talet. Ljudet av Legobitar som det letas bland. Och när jag hörde rasslet upptäckte jag att det var ett bortglömt ljud.
En av de stora legolådorna som stått på vinden skulle genomsökas efter eventuella duplobitar till lillputtan. Men vad hände? Jo, båda mina gossar (som inte vill vara med på bild) fick en enorm Legolust och här har byggts hela eftermiddagen...

Jag blev visst väldigt mammig den här helgen...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Behöver bara läsa början av meningen för att höra rasslet. Ett väldigt trevligt ljud som påminner om en lugn och skön tid i vårt liv! Vi köpte nio kilo begagnat lego på annons och hällde ner allt i en gammal tavelväska som alltid stod framme i ungarnas rum. Rasslet följdes alltid av tystnad mendan det byggdes intenstivt, sen rassel igen ... och ibland ett rop på mamma eftersom jag var erkänt snabbast på att hitta den felande biten.

PS Tack för julkommentarerna, ledsen att sidan krånglar ibland.

Elisabet. sa...

Här hos mig har ett par 43:or varit och hälsat på.
Mammalycka, rakt av.

Anonym sa...

Ojojoj! Men vad härligt att få vara mammig en hel helg! På gott och ont, förstås! Kram!

Vi på Kantarellen sa...

Trampet av 36:or och 37:or har inte börjat än. Inte förrän den 20:e börjar det att trampas runt i Nybro.

Ett gott råd vad gäller lego: Ta upp alla bitar innan sängdags. Av egen erfarenhet, så vet jag att de är oerhört smärtsamma under fötterna när man är uppe och drullar på natten.

... sa...

Minns du även hur härligt (INTE) det känns att trampa på en av de där minsta legobitarna? *ryyyyyyser*

;-)