Statcounter

onsdag, november 02, 2005

Shopping

Tänkte ta en bild på mina nyinköp, men det är ingen idé att jag ens försöker konkurrera med Ebba von S eftersom jag inte köper modekläder. Vill inte ens ha. Bara sånt som jag tycker är snyggt, praktiskt och håller länge. (Hoppla, hoppla, är det tantvarning här?) Men jag vill hellre ha kvalitet än se ut som ett modeorakel. Och då blir det heller inte snyggt i bild. Va? Vill ni se? Okej då!

Ja - så kul var den bilden! Turkos tröja, vit tröja, svart kjol och svart jumper... Men jag är jättenöjd. Inget guld, men liiiiiite lite glittriga små pärlor på den svarta jumpern. (Bara så du vet att du har en glitterkonkurrent, mamselamsen!)

Vilken tur att jag aldrig kom mig för att köpa biljetter till Stadsteatern till i kväll - inställt p.g.a. sjukdom. Men å andra sidan kanske jag måste ställa in mig själv också p.g.a. rosslighet. Napoleonbakelsen nyss kändes väldigt bra mot hostan...

Typiskt, va! Ledig och full av nyttighetslust - och så kärvar luftrören... Måste vårda dom ömt, på måndag ska jag ut och roa pensionärer igen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är mycket hälsa för själen i en napoleonbakelse *ler*

Krya på dig!

Anonym sa...

Är det idag man äter napoleonbakelser? Har varit vaken för länge tror jag. Snygg outfit förresten...passar mig bra!
Pigga på dig!

Morgondimma sa...

Är helt säker på att Napoleonbakelser kurerar det mesta! Så i morgon vaknar du och är frisk som en nötkärna. (inte för jag vet varför såna är friskare än andra men men)

PGW sa...

det är definitivt vetenskapligt bevisat att napoleonbakelser är bra mot rossliga halsar. Jag åt en igår i förebyggande syfte.

Cornelia sa...

Men turkost är väl en modefärg och svart är ju alltid inne, Du är ballare än du vet - ingen tantvarning än!

Bloggblad sa...

Christina: Nej, det är nog ingen "nappedag" idag, men jag bad maken köpa en kaka till kaffet, och för honom är det = Napoleonbakelse. Nu som för 35 år sen... Tur att han sällan besöker kondiset annars skulle jag rulla fram.

Cornelia: Jag har gått catwalk i vardagsrummet och fått MVG på dagens klädinköp. Men talade inte om vad det kostade...

Vi på Kantarellen sa...

Sssss... känner INGEN konkurrens! =)
Och modeorakel.... det är ju jag!

Anonym sa...

Jag tycker det ser ut som ett bra klädköp! Turkos vågar inte jag, men beundrar de som törs! Du blir säkert bra i halsen av en bakelse eller två. Ska pröva själv.

Anonym sa...

Napoleon som är så gott! Har jag inte ätit på evigheter, så nu får jag till stan imorgon, för hua, så sugen jag blev.