Statcounter

fredag, december 30, 2005

Musikal

Ska det nu äntligen bli av? Ingen snöstorm idag - solen har varit framme och det är supervackert med massor av snö. Det är tredje försöket att få se Guys & Dolls. Jag lyckades inte få biljetter i Norrköping, men det gjorde inget för just den kvällen vi hade tänkt oss blev det inställt p.g.a. sjukdom. Och biljetterna till i går ändrade jag snabbt när hotet om 2:a gradens naturkatastrof gick ut. Det är alltså dags för firmafest när VD (=jag) bjuder med "han som har hann ôm'et" på firmans bekostnad för utan nån som kan fixa alla siffrorna hade det inte blivit nåt. (Vanliga, lite enklare personalfester tar jag en capuccino på stan helt ensam!)

Dags att kamma håret och ta på finstassen - fast det blir inte den nya lilla svarta omklottgrejen - däremot den nya sjalen och nytt ansikte. För den uppmärksamme, som ser att klockan bara är lite mer än 14, och som tror att jag ska sminka mig i flera timmar, kan jag meddela av vi först åker på turné och fikar hos sonen i Norrköping (och lämnar av klapparna han inte kunde ta på bussen) och sen gör vi ett stopp hos barnbarnet i Linköping också.

10 kommentarer:

Morgondimma sa...

Ha det så kul!

Vi på Kantarellen sa...

Det var tur att du förklarade sminktiden.... jag blev nästan bestört.

Mildamakter sa...

Ha det så kul! :o)

Anonym sa...

Hoppas det blev lyckat. Du berättar väl efteråt?
RS
kulturbloggen.com

Anonym sa...

Ser fram emot dagboksanteckningar senare om din turné.

Monica med yffen sa...

Å, då måste jag fixa firmafest och bjuda alla anställda (mig). Slå på stort med en kaffe på ett fik för en person. Kan vara något.

Hoppas du har kul!

Batbut sa...

Till att svinga de lurviga? Hv fun! Och uppför Dig! *s*

Bloggblad sa...

Hemma!
Jag kände efter om jag skulle klara att inte dra igång datorn... jodå - det skulle nog gå - klockan är ju ändå över 11 och jag ska bara ha en macka och lite glögg som efterfest. Men........ när jag ändå var här i rummet och klädde om.....
Recension kommer i morgon!

Anonym sa...

Jag har väntat på det hela dagen!

Bloggblad sa...

Lugn, jag har för katten nyss gått upp! Radion gick igång och funkade, men den klockan som ringer hade stannat på 9.15... och ringde aldrig, så det blev sen start. Och snart kommer ungdomarna... måste klä på mig nu... ojjjjj 12.18 redan.