Statcounter

måndag, december 19, 2005

Vad var det jag sa...?

Jag visste det. Har bara fått fyra julkort än så länge, men just de fyra har inte jag skickat till i år... Typiskt. Blir till att döva samvetet snabbt!

Ingen bild i tidningen idag, men reportern ringde på fm och ville kolla upp vem som hörde ihop med vad av barn- och flickkören, så jag hoppas på en snygg bild på dom i morgon.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Du är härlig ...tänker att du kan ju sända dem en hälsning här på bloggen ...eller så skicka iväg med vanlig post så hinner de fram...

Anonym sa...

Skicka en härlig nyårshälsning och önska dom allt gott i livet. Ingen fara! Dom uppskattar säkert. På viset har du dövat ditt samvete.

Vi på Kantarellen sa...

Dåligt samvete!!!! Jaa... det ska du ha! =)

Bloggblad sa...

Konkurrera med mamsen om julexpert - nej, det tänker jag inte. Erkänner mig omsprungen redan vid start.
Men tack ni andra som uppmuntrar...!

Batbut sa...

Hur man än gör så blir det fel *s*
Själv brukar jag gardera med 3-4 st extra kort, frankerade med VANLIGT porto. Så kan jag skicka iväg till de som jag missat, om jag nu får från dem. Annars är jag så osportslig att jag skriver en lista varje år över vilka jag får julkort från - och så får de julkort nästkommande år oxå. Fungerar förvånansvärt väl

Monica med yffen sa...

Hörde på radion på väg till jobbet att vanligt porto inte gör någon skillnad. Det kanske inte hinner fram före jul ändå - eller så hinner det fram oavsett julporto eller inte. Jag är i samma situation som du men här är det bara tre. Nyårskort får det bli.

Anonym sa...

Äsch, i år får julkorten vänta till efter jul. Då vet jag vem jag ska skicka till.

Anonym sa...

Jag har skickat massor med kort och än så länge bara fått ett enda *skrattar*

Antingen är vännerna fattiga och snåla eller bara trötta på oss, suck!