Statcounter

tisdag, december 27, 2005

Vinterpromenad

Vilken tur att jag vågade mig ut i snön! Det var läckert - kändes som att gå inne i ett moln - knappt ljust men ändå ljuvligt stilla och tyst. (Och extra bonuspoäng att svett och fett rinner av...) Eftersom jag alltid går samma promenadväg har jag plockat ihop lite bilder för jämförelse. Skogsstigen finns både vit och grön och likaså utsikten från det ställe där jag just passerat stora vägen och tystnaden breder ut sig.

16 kommentarer:

Ilva sa...

Roligt collage! men det ser kallt ut! brrr

Morgondimma sa...

Även om jag kanske kan förstå tjusningen med en promenad i tystnaden, speciellt som du beskriver den, så föredrar jag de gröna bilderna. Any time!

Bloggblad sa...

Det var faktiskt inte kallt. Snålblåsten igår var värre. Och jag är rejält klädd! Ingen hälsar på mig - de känner inte igen mig under fårskinnsmössan... Den kräver nog en egen bild förresten...

Gagga sa...

Bild nummer åtta får min röst :)

Bloggblad sa...

Jo, åttan är härlig. Men du känner väl igen bild 3, det är samma ställe. Jag kan nog tycka att en så här dag är rätt charmig - jag har en filosofi om att såna dagar innehåller en väntan, medan den gröna dagen är fullbordad. Vad ska man vänta på då? Och längta till? Jovisst, njuta för fullt kan man passa på, men det finns så mycket att njuta av på sommaren. En dag som idag får man ta tag i minsta lilla.

anna sa...

är det bara jag som är avundsjuk på snöbilderna? Jag vill med ha snö, ordentligt med snö....sommaren, den vet man ju att den kommer, så den oroar jag mig inte för....

Cornelia sa...

Jag har också varit på promenad. Det var inte så kallt alls.

Anonym sa...

Oj, vad värst ni hinner ta bilder. Jag är så närvarande och glömmer ta bilder! Men ikväll ska det ske, Ejendals Arena:-)

Monica med yffen sa...

Även om också jag föredrar de somriga bilderna, är det något visst med det vita, så här i början.

I mars/april, vill jag inte ens höra talas om snö.

Elisabet. sa...

Vi har fått snö i Ystad under hela eftermiddagen och nu blev jag med sugen på promenad .., kanske i morgon när jag är fri?
Tåget ut till Svarte och promenera hem .., med havet på ens högra sida ...

Anonym sa...

Vad fint. Jag gör något liknande med ett träd på min morgonpromenad, jag plåtar den under olika årstider.
RS
kulturbloggen.com

Bloggblad sa...

Morgonpromenad... finns det nåt jag skulle vilja börja med så är det det! Men jag är inte promenerbar förrän tidigast en timme efter frukost = tidigast ½11...
Får vi se ditt träd i bloggen?

The Female Dinousaur sa...

Var årstid har sin charm, sa hon och försökte låta övertygande och klämkäck... Erkänner dock att jag föredrar bilder med inte fullt så mycket vitt i...

The Female Dinousaur sa...

Och du: god fortsättning på dig och grattis til den fina julklappen!

Vi på Kantarellen sa...

Det var fotot av din ena fot (högst upp) som fick mig att köpa tavar. Kan meddela att de har vilat ganka länge nu, inne i min garderob.

Bloggblad sa...

Och så tvistar dom om huruvida bloggar kan påverka!
Så kul att ni minns mina gamla bilder - att ni inte är så insnöade som jag är i dag... vadade till postlådan i höga stövlar för att ta in tidningen. Jag som tänker åka in till stan och shoppa loss. Får bli med buss. För i morgon ska det bli ännu värre oväder.