Statcounter

torsdag, januari 05, 2006

Över

Nu är ambitionerna nere på normal nivå igen... I två dagar vankas släktkalas - bara att knäppa upp byxknappen igen då. Oj oj - måste skynda att fixa håret... fasen, vart tog tidsplaneringen vägen? Det enda jag hållit idag är att inte öppna datorn före kl 13. Alltid nåt.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Ett steg på vägen!

Monica med yffen sa...

I alla fall en sak som du höll.

Anonym sa...

Kalas kan vara förödande för kilona, men även så jättetrevliga. Trots att jag gått upp två kilo dessa helger känns det ändå bra, har umgåtts med familj och vänner och haft så trevligt. Byxlinningen - blir en senare utmaning. När allt blir vardag igen och alla har fullt upp med sitt. Hoppas du får det trevligt på kalasen!

Anonym sa...

Ett viktväktartips.. Ät grönsakskoppa på dagen innan du går ut och partajar loss på maten, då är det ingen katt-astrof:-)
Jag har inte börjat med någon av mina nyårsplaner. Det blir på måndag, lovar jag:-)

Gagga sa...

Nu du Bloggblad har vi hittat felet.
Ska också på fest. Om några timmar.
Ha det så bra!

Mildamakter sa...

En sak är bättre än ingen, så är det bara *leeer*...ha kul på kalasen :o)

Vi på Kantarellen sa...

Inte före 13.00.

Jag är övertygad att du stod där och bara väntade och väntade...pang... 13.00... och du kastade dig över datorn.

Batbut sa...

Ser synen framför mig. Bloggis står startfärdig. Värmer upp fingrarna. Sneglar på klockan. Fötterna i startblocken. Och pang! där slog den 13. Hon kastar sig på datorn. Trycker på knappen. Och hon är igång!

Anonym sa...

Tror att Mamsen och Batbut har tolkat din situation helt korrekt!

Skaffa långbyxor med resår i midjan, så är problemet löst!
Ha en trevlig festkväll!

Anonym sa...

Strechbyxor är jättebra!
Vi tjejer vill ha din matrapport i kväll/natt....

Bloggblad sa...

Eh...hm... jo, det var nog så. Men på kvällarna har jag inga restriktioner. Vi kom hem för 5 minuter sen och DÅ åkte datorn på innan örhängena åkte av.

Anonym sa...

Under trettonhelgen har vi alltid träningsläger i karate, det är en gammal tradition för oss. Det är skönt, för när trettonhelgen kommit är jag alltid trött på julen. Hoppas ni hade trevligt:)
RS
kulturbloggen.com

Bloggblad sa...

Jo, det var trevligt. Julen är jag trött på, har börjat smyga undan lite juldukar redan, men det känns bra att avsluta ledigheten med kalas.
På lördagen åker gran och tomtar ut. Då har dottern lovat mig att städa undan julen. (Varför hoppade städgenen över min generation?)