Statcounter

fredag, mars 24, 2006

Lyxorexi


Vilket bra ord! Jag tror inte att jag lider av den åkomman, men nog måste jag erkänna att jag var väldigt nöjd när jag hittade en top med perfekta små blommor och paljetter att matcha min mockakavaj! Nästan lycklig. Liiite...

Nu är den i alla fall nerpackad. Även den Evighetsblå-nästan-Carolafladdrande till dansen ligger prydligt ihopvikt under böckerna. Och varför släpar jag med mig dom då? Jo, det är årsmöte med landets läromedelsförfattare i Stockholm i helgen och då blir det bokbord - alla är vi ju nyfikna på varandras alster. Tänk att få se ansiktet bakom "Hej Matematik" och "Ur folkens liv"... (Nej, jag skojar. Hej M används inte längre och brukar inte finnas med.)

Det här årsmötet går inte att likna vid ett vanligt föreningsårsmöte som man gäspar sig igenom fram till smörgåstårtan - förutom själva förhandlingarna är det program i mängd med musikunderhållning, föredrag, bokbord, god mat och dans. Hotellet är inte direkt pjåkigt vid Brunnsvikens strand... Så jag ser fram emot en trevlig helg.

Livet utanför bloggen - here i come!

12 kommentarer:

Humlan sa...

Jag ska också gå på årsmöte i morgon, fast det blir betydligt kortare och utan underhållning (tror jag!), men har jag tur så vinner jag en blomma!

Ha det så trevligt!

Ilva sa...

Jag hoppade till nar jag sag Hej Matematik och tankte:FORTFARANDE???!!! men sa tog du ur mig den illusionen. Ha det kul. om det gar.

Anonym sa...

Vojne vojne...jag ska gå på ett årsmöte den 6;e april (riksbyggen). Jag håller mig för skratt. Ditt möte låter så mycket roligare.
Ha det så bra

PGW sa...

"Ur folkens liv" ... himmel den hade jag förträngt ända fram till nu!!

Anonym sa...

Hur mötet än går, så blir du ju den snyggast klädda damen där, i alla fall!

Anonym sa...

Verkligen kul att höra att inte Hej matematik används längre. Jag hoppas verkligen att den nya generationen verkligen lär ut den grundläggande matematiken och inte är centrerade runt sådant flum som mängdlära. Titta hur vi blev, nästa generation måste ju bli bättre enligt Darwins läror!

Bloggblad sa...

Nu släcker jag ner för hela helgen. (Hur ska jag hinna med att ta igen alla trevliga bloggar sen?)

Tänkte väl att flera av er skulle komma ihåg böckerna!

Tack Rita! Trots min ålder håller jag mig i detta sällskap till den yngre hälften...:) Men efter 40 upptäckte jag att det är mycket roligare på fester, och det här sällskapet är sällsynt trevligt!

Uffe: Välkommen hit. Matteundervisningen HAR blivit bättre. Och ännu ett snäpp bättre sen jag slutade undervisa i matte... Hej M var den första mattebok jag undervisade efter, men ingen hade förklarat det där med mängdlära...:)

Monica med yffen sa...

Jag hann inte hit förrän du stängde ner. Säger väl "ha det så kul" utan att du läser det då.

Bloggblad sa...

Mmy: Äsch, jag fastnade en stund förstås. Men NU är det gonatt på riktigt!
Rapport från helgen kommer förstås.

Anonym sa...

SNYGG top!
Hej matematik - skrattar våldsamt när jag tänker på den.

Anonym sa...

hej du är uppgraderad!!!! till DAGBOK2 i min favoritlista, dit lägger jag nu de som jag vill läsa ofta, i dagbok ligger de som jag tittat in till och läst nångång sådär........

Harriet

Bloggblad sa...

Monica: Nejdå, jag heter nåt helt annat än "lund" framför blad!
En liten tant: tack ska du ha! Men kom ihåg att Hej M var väldigt ny och fräsch när den kom.

Harriet: Å, vad stolt och glad jag blir! Men det förpliktigar...