Statcounter

måndag, mars 27, 2006

Min nya dator

Jag ska få en ny dator! Dvs jag ska få överta makens gamla - som är väldigt ny i förhållande till min nuvarande.

Och så medan han rensade och fixade och la in sånt som jag vill ha... (jodå, jag har fjäskat och smörat en hel del!) ...så kraschar hela alltet. Ringa efter support är liksom ingen idé - känns fåningt om han ringer till sig själv. Så enligt principen "läkare, läk dig själv" är den i stället sönderplockad och nästan ihopplockad och jag håller tummarna att alla videofilmer och noter ska finnas där nånstans bland alla småprylar.

16 kommentarer:

Lyckliga Grodan sa...

men hu..det där ser hemskt ut.. jag brukar blunda när det är operationer på tv.. men det här var ännu värre...

ska den verkligen kunna funka igen???
håller tummarna..

Elisabet. sa...

Det ser ut som när mitt ex i sin ungdom skulle lyfta ur motorn ur vår gamla Folka.
Å, det gick bra och sen skulle den tillbaka och det gick också fint, men oj, där var en stor låda med delar kvar ..., när motorn väl var på plats ...?
Hmmm.

Monica med yffen sa...

Det där fixar han säkert. Jag ska hålla tummarna!

Bloggblad sa...

Jag är full av tillförsikt! Jag har sett familjens datorer i betydligt fler delar än det där... Men ÅÅÅÅå vad jag väntar på att få ljud! Den här apparaten har den egenheten att den livnär sig på ljudkort.

Bloggblad sa...

Lite skvaller: Han har plockat isär och satt ihop saker sen barnsben (gamla folkan var en baggis)- det enda han INTE lyckades med att få ihop var en kanot. (Säg inte nåt... han läser inte bloggen)

Humlan sa...

Är det inte typiskt! Man ska inte ändra, lägga till eller ta bort något från en fungerande maskin... (nä, jag lever INTE efter den devisen själv, men jag borde...), då blir det krångel, som tar en massa tid.
Hoppas han hittar felet!

Humlan sa...

Ni får väl köpa upp ett lager med ljudkort, så klarar du livhanken på den ett tag till!

Gagga sa...

Äckliga inälvor i såna mackapärer.
Själv har jag just sett en efterbörd. Nyfödd kalv alltså. Vågar jag säga att det blev en tjur. Kan han heta Bloggis ändå?
Han är otroligt vacker o hungrig.Kolla!

Bloggblad sa...

ÅÅåååå, så tjurig som jag kan vara skulle det passa utmärkt! Den är makalöst vacker!!!!

Anonym sa...

Jag skulle vilja kunna jag med. Men här känner jag mina begränsningar. Annars är jag en så´n person att jag gärna undersöker knappar och grejer när jag ser något jag inte sett förut. Än har det gått bra :O)

Anonym sa...

OJ, Det här känner jag igen. Maken här hemma är också en sån där som kan utöva "kirurgi" på allt möjligt och få saker att fungera.Fattar inte hur det går till. Trots att man inom sig tvivlar ibland är det bara att le uppmuntrande och komma med glada hejarrop! :)
Håller tummaarna!

Morgondimma sa...

Jo men jag ser en halvnot där nere lite till höger...

Vonkis sa...

Jag har D som räddar mig när datorn inte vill det jag vill. Vad gjorde jag utan D, antagligen dogde jag..

Batbut sa...

Själv har jag faktiskt hjälp till att skruva ihop en och annan burk. Dock med idiotsäkra instruktioner och stark övervakning ska väl tilläggas....*S*

Bloggblad sa...

Gunnel, londongirl, Morgondimma, Vonkis och Batbut: Jag har inte svarat er för jag har haft fullt upp att hålla tummarna för att få den lille nyfödde hos gagga som MIN kalv... och nu! YES!!! Jag ska få beta i en värmländsk hage!

Vi på Kantarellen sa...

Tänk vad grejor det får rum i lite sladdar och så.