Statcounter

lördag, april 01, 2006

Aprilskämt...

...har vi inte sysslat med idag. Så det är helt sant att mamma och mormor såg både lärkor och tofsvipor när de var ute och gick.

Det bästa vi vet allihop är raggmunk. Så det får vi alltid när vi kommer hit och det tar inte många minuter förrän fatet är tomt.
Att somna är inte det bästa jag vet, men när jag väl gjort det är jag lite seg att få fart på. Men hur ska det gå när min snuttefilt är helt slut??? Jag håller på att trimma in en ersättare, fast den är inte alls så gosig som min rutiga. Och vet ni nåt förskräckligt? Ja, det är så hemskt så jag kan inte tänka på det - vet ni vad dom gjorde en gång på dagis? Jo, det kom en ny fröken och hittade min snuttis och hon slängde den i soporna!!! Visst är det hemskt! För säkerhets skulle har mamma sparat undan en liten bit som ramlat loss, så fram till sommaren klarar jag mig nog.

7 kommentarer:

Gagga sa...

Hej lilla Snuttan! Nu ska du få höra vad tant Gagga just har gjort. Jo hon har tvättat stjärten på en liten kalv. Den lilla kalven heter Bloggblad precis så som din mormor heter när hon bloggar. Lille Bloggblad äter väldigt mycket o hade haft lite ont i magen i natt och hans mamma som är en stor ko, hade inte lyckats tvätta honom så bra.
Men nu är han tvättad med tvål o vatten o är ren o fin o verkar inte ha mer ont i magen. Nu skuttar han omkring och leker med de andra små kalvarna. Alla fyra kalvarna hälsar så jättemycket just till dig.

Anonym sa...

Raggmunk och stekt fläsk...det giller vi här med.
Jag skulle aldrig kasta någons snuttefilt. Förstår att du tycker det är hemskt

Anonym sa...

Oj vad du är söt när du sover! Raggmunk är gott, fast mina barn tycker inte det. Hälsa så gott till mormor!

Bloggblad sa...

Stackars lilla kalv... hoppas han blir bra snart.

Snuttefilten var helt ok när jag fick den, fast min pappa hade den för 36 år sen när han föddes. Farmor har lagat den flera gånger och den har blivit mindre för varje gång, men nu går den ens att sy i längre.

Monica med yffen sa...

Å, snuttefilten... Det verkligen syns hur mysig den är! :) Håll i den hårt och låt inga dagisfröknar få tag i den i fortsättningen.

Anonym sa...

Ah, raggmunk är gott! Med stekt fläsk. Mums ...

(Jag råkade skrolla ner för långt när jag skrev ovanstående kommentar, så den står nu på två ställen ...)

Bloggblad sa...

Monicorna: Det som finns kvar av snuttefilten är ordentligt namnat nu.
Börje: Det är ok att skriva var som helst! Det är så kul med gensvar.